FeaturedHaberler

2020 BMW M3 kış testlerinde görüntülendi




BMW, geçtiğimiz yılın sonunda M340i modelini duyurarak otomobil takipçilerini şaşırtmıştı. Serinin merakla beklenen performanslı üyesi 2020 BMW M3 ise kış testlerinde ortaya çıktı.

2020 BMW M3 kamuflajını kaldırmaya hazırlanıyor

Test süreci tam gaz devam eden yeni BMW M3, Almanya’nın karlı yollarında görüntülendi. Kamuflajı azaltılan spor sedanın hatları artık daha net görünüyor. Ön yüzünde geniş bir böbrek bulunan otomobilin LED farları henüz son halini almamış. Ayrıca şişkin çamurluklara bakılınca arka tamponun da dörtlü egzoz sistemini agresif gösterecek şekilde yenileneceğini söyleyebiliriz.

İç mekanın ise her zamanki gibi spor ve lüksü birleştiren bir yapıda olacağı düşünülüyor. Alınan bilgilere göre 12.3 inç boyutunda dijital gösterge ekranı ve 10.25 inçlik multimedya sistemi aracın dijital tarafını oluşturacak. 3 kollu M direksiyon simidi ve çeşitli deri seçenekleri ise yaşam alanının dikkat çekici detayları arasında bulunuyor.

Önümüzdeki yıl yollarda olması planlanan yeni BMW M3’ün kaputunun altında ise 6 silindirli 3.0 litrelik yeni bir motorun olması bekleniyor. 480 PS güç ve 650 Nm tork üreten motor, 8 ileri otomatik şanzıman ve dört tekerden çekiş ile desteklenecek. BMW’ye yakın kaynaklar, arkadan itiş ve manuel şanzıman isteyenler için sürpriz olarak Pure adlı yeni bir versiyonun daha sunulacağını belirtiyor. M3 Pure’nin kaputunun altında bulunacak motorun ise 460 PS güç üreteceği belirtiliyor.

Batuhan Karalar

Otomobiller içimde bitmek tükenmek bilmeyen bir tutku cevheri. Bu cevher, OTOPARK.COM ailesine katılmam ile beraber açığa çıktı. Yazdıkça daha çok şey öğreniyorum ve bu da otomobiller ile olan bağımı daha da kuvvetlendiriyor.

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu