Anlmrt kullanıcısının son içeriği

  1. Anlmrt

    2005 FORD FİESTA COMFORT

    Hayır orijinalinde olan bir durum değil fakat bu aynı direksiyonu kullanan Fordlar da kronik bir problem.Çok korna kullanan biri değilim ben ilk sahibinden aldığımda bu durumdaydı.Belki onun kullanımından ileri gelmiş olabilir.Benim gördüğüm çoğu modelde durum aynıydı.
  2. Anlmrt

    2005 FORD FİESTA COMFORT

    Teşekkür ederim.Aslında bende özellikle gövde rengi olmayan kapı çıtaları ve kapı kollarından pek hoşlanmıyorum,ama cam filmlerinden sonra arabada siyah ve beyaz uyumu oluştu.Zamanla hoşuma gitti orjinalliğini de bozmak istemedim ve bu şekilde kaldı.
  3. Anlmrt

    2005 FORD FİESTA COMFORT

    Teşekkür ederim.Jant alırken,bahsettiğiniz orijinal jantları da inceledim fakat bu jantlar hoşuma gitti standart olanlara göre daha farklı bir hava katıyor.Tabi nihayetinde zevk meselesi.
  4. Anlmrt

    2005 FORD FİESTA COMFORT

    Merhabalar,öncelikle ben Anıl üniversite öğrencisiyim.Fiesta benim ilk arabam ve yaklaşık dört yıldır benimle.Aracın ikinci sahibiyim aldığımda 48.000 kilometredeydi ve o zamandan beri hiç aksatmadan bakımlarını yaptırdım.Aracın herhangi bir kazası yok dolayısıyla boyası da yok.Ben Aydında...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım