BekleGeliyorum kullanıcısının son içeriği

  1. BekleGeliyorum

    Yeni girişim: TeknoFact

    Menü sıralaması gözüme battı. Ana sayfa - kategoriler - hakkımızda - iletişim gibi olsa daha iyi olur. Hatta haberler diye bir menü daha açın kronolojik olarak sıralı daha küçük görünüşlü halde, ilgisini çeken haberleri yeni sekmede aç yapıp sırayla okur isteyen, yani ben böyle yapıyorum...
  2. BekleGeliyorum

    Saat

    https://www.shinola.com/the-canfield-chrono-watch-43mm-1940.html bu saati çok beğeniyorum ama fiyatı 850 dolar olması üzücü.
  3. BekleGeliyorum

    And sonrası...

    Adam daha ne yapsın testlerin çekim kalitesi kurgusu üst seviyelere çıktı. Bir şeyi söylemek için illa sert bir dille söylemek gerekmiyor. Senin istediğin, duymak istediklerini söylesin. Araba alma arifesinde olan biri videoları izlediğinde test konusu aracın eksikliğini gayet anlar. Artık işi...
  4. BekleGeliyorum

    Geyik Başlığı 4

    https://instaud.io/1zZj şarkıyı bilen var mı shazama dinlettim bulamıyor.
  5. BekleGeliyorum

    Sinan Koç bugün Mesut Çevik'e misafir oluyor

    "Bisikletimi çaldılar"
  6. BekleGeliyorum

    Panpaların Masaüstü Duvar Kağıtları [Wallpaper]

    Göz yormasın yeterli.
  7. BekleGeliyorum

    Konu Dışı: Telefon Seçimi

    s7 kullanıyorsan hiç alma derim s6 bile kullansan üstüne çok bir şey koymaz ekran boyutu dışında.
  8. BekleGeliyorum

    Konu Dışı: Telefon Seçimi

    Op5 güzel telefon ama garanti olmayacak say birde op3 lerde farklı versiyonlar vardı bazısı bizim 4g bantlarını tam desteklemiyordu. Bu sefer tek versiyon olacak galiba o sorun olur mu bilemiyorum. 5.5" civarı iyi kameralı parmak izi vs hızlı huawei p10 plus bakılabilir.
  9. BekleGeliyorum

    Konu Dışı: Telefon Seçimi

    Tüm yazıyı okumadım ama tam bu aralar bende yeni telefon bakıyorum kafam iyice karıştı. S8 ve S8+ bence alınmaması gereken telefonlar parmak izi okuyucu aşırı saçma bir yerde ulaşması çok zor. İris tarayıcı vs çok kullanışlı gelmiyor bana belli açıda tutmayınca zaten çalışmıyor doğal olarak...
  10. BekleGeliyorum

    yapabildiğiniz maximum sürat

    Her son hız muhabbetinde aklıma forumda 2006 model astrayla 260 km/h yaptığını iddia eden biri vardı aklıma o geliyor. Gelen cevap efsaneydi. Eskiler hatırlarlar. "uzaydan aşşa atsan 260 yapmaz"
  11. BekleGeliyorum

    Sahibinden Satış ilanı vermek.

    Corsa bakıyo olsam mesela bu arabayı alırım. İlanda efendi şekilde detaylı yazmış hemde arabasını tanıyor. Fotoğraflarda direksiyonda o iğrenç kılıfla emniyet kemeri tokası varsa direk kapatıyorum o ilanı.
  12. BekleGeliyorum

    Assetto Corsa oynayanlar

    Gümrüğe takılmadı mı? Yoksa gümrük vergisini ödediniz mi ?
  13. BekleGeliyorum

    KAPALI 40-50 bin bandında 2.el araba tavsiyesi

    Mazda 6, Volvo s40 1.6d bulunabilir.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım