Dagasan kullanıcısının son içeriği

  1. D

    HABER Dodge Demon'a drag pistlerine girme yasağı

    En üstteki resimde arabanın ön tekerleri niye yarım boy stepne gibi acaba? Standart tekerler bunlar değildir herhalde?
  2. D

    HABER İstanbul Park, Formula 1 takvimine geri döndü!

    Eski gürültülü süpürgelerin sesine benzetiyorum yeni arabaların sesini ben.
  3. D

    HABER İstanbul Park, Formula 1 takvimine geri döndü!

    Bir imzalar atılsaydı, kesinleşseydi bir öyle derdiniz geri döndü diye, bütün kaynakların olası diye bahsettiklerini kesin bilgiymiş gibi yazmışsınız. Direk 2018 de döneceği bile belli değil. Azerbaycan'ın yerine gelmesi mantıklı ama bu yönde de herhangi bir haber de görmedim.
  4. D

    HABER Maserati’den bir hot-hatch mi geliyor?

    Beyler 1 Nisan şakasıdır ciddiye alıp sinirlenmeyin :D
  5. D

    HABER Kış aylarında motorlar nasıl ısınıyor?

    Rusya da kışın donmasını önlemek için antifriz benzeri bir madde ile karıştırıyorlar akaryakıtı. Direk öyle mi satılıyor yoksa ekstradan mı karıştırılıyor tam bilmiyorum.
  6. D

    HABER Mustang Euro NCAP 'ta sınıfta kaldı

    Dacia'lar bile daha yüksek puan almıştı yanlış hatırlamıyorsam ve onlarda da çok yardımcı güvenlik sistemi bulunduğunu sanmıyorum. Gerçekten hayal kırıklığı.
  7. D

    HABER İstanbul trafiği dur-kalkta birinci!

    Evet herkes düzgün kullansa hiç sıkıntı olmayacak. Evet. Kesinlikle. Katılıyorum. Tek sıkıntı insanların araba kullanmayı bilmemesi, yoksa başka hiç bir sıkıntı yok.
  8. D

    HABER Tamamen yenilenen 2018 Toyota Camry tanıtıldı

    Dışını yandan ve arkadan gerçekten beğendim önü de kötü değil ama orta konsolun şekli gerçekten beni çok rahatsız ediyor. Gerçi Türkiye'ye gelmez gelse de alamayız (bu motorlarla) o yüzden gidip sokaktaki çocuğa tasarlatsalar beni ilgilendirmeyecek.
  9. D

    HABER Mercedes A serisi sedan mı geliyor?

    A Sedan ile CLA, S ve CLS gibi olacak yani anladığım kadarıyla. 1 sene sonra da A coupe/cabrio yaparlar C/E/S coupe ile aynı tipte. Çeşitlilik olsun diye işin iyice cılkı çıkmaya başladı.
  10. D

    HABER Unutulan Konseptler: 1996 Heuliez Intruder

    Konsepti tasarlarken yapabilecekleri en çirkin arabayı tasarlamaya uğraşmışlar sanki.
  11. D

    HABER Benzin ve motorine zam mı geliyor?

    Petrol fiyatları hala 2 sene öncesinin yarısında ve dolardaki yükseliş yakın zamanda durmayacak o yüzden sizin verdiğiniz bu rakamları bırakın yılın ilk yarısını ocak ayı sonunda bile görebiliriz.
  12. D

    HABER Kış lastiğine dikkat!

    Ben İstanbul'da yaşayan birisi olarak kış lastiği almıyorum. İstanbul'da 1 Aralık-1 Nisan arasında ortalama sıcaklık kış lastiğinin çalışma aralığının sınırında (6,5 derece) ve değişken bir havası var sürekli 5-7 arası değil, 10 gün 3 derece oluyor sonra bir hafta bahar gibi 15 derece oluyor...
  13. D

    HABER Formula 1'de sezonun şampiyonu Nico Rosberg!

    Rosberg ile Hamilton arası 12 puandı 1 değil, ayrıca puan durumunu da koysanız güzel olurmuş, fakat önceki haberlerin aksine bunun çabuk yayınlanmış olması beni mutlu etti.
  14. D

    HABER Almanya GP 2017 Formula 1 takviminden çıkıyor

    Formula 1 araçlarında 10 seneden fazla zamandır Traction control sistemleri bulunmuyor. Ayrıca F1'in Türkiye de hiç bir zaman şanı olmadı, ilk iki seneden sonra yarışlara giden seyirci sayısı 50-60 bini bulmuyordu ki bu grubun çoğunluğu yabancı fanlardı. Son senelerinde ana tribün dolsun diye...
  15. D

    HABER Almanya GP 2017 Formula 1 takviminden çıkıyor

    Nürburgring ve Hockenheim arasında yarışı dönüşümlü yapmak için anlaşma vardı fakat Nürburgring mali sıkıntıya girince yarışı karşılayamayacaklarını söyleyip bıraktı. Hockenheim da her sene yapmanın onları zora sokacağına karar verince, son senelerde yarışa olan ilginin azalması ile beraber bu...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım