Herturk kullanıcısının son içeriği

  1. H

    KAPALI BMW F30 316i Sanzıman Problemi

    150 km kadar yol yaptim bir kac gunde. Ve tekrar ayni silkeleme basladi. 3. Yag degisimini henuz yapmamistik. Onu da yapip gecmesini dilemekten baska bir sey yok yapilacak.
  2. H

    KAPALI BMW F30 316i Sanzıman Problemi

    Hocam ben bugun sogutucu ve filtre ile 2 tur yag degisimini yaptim. Arabayi teslim aldim. Duzelmis gibi gorunuyor. 3. tur yag degisimini de bir kac gun sonra yapacaz. Sizin yazdiklariniza bakinca ilk 4 binlik masrafi yaptiktan 4-5 gun sonra tekrar ariza oldugunu ve revizyona gittiginizi anladim...
  3. H

    KAPALI BMW F30 316i Sanzıman Problemi

    Sanzimana alttan baktilar, yag akitmisti ve akan yag tahliye cikisindan akmis, dolayisiyla yagda eksiltme yok, su karismasindan dolayi artma var dediler. Daha sonra kendim motor suyuna baktigimda tahin kivaminda yag gordum. Bence sanziman yag sogutucu patlamis, suya yag, yagada su karismis gibi...
  4. H

    KAPALI BMW F30 316i Sanzıman Problemi

    Bende de 2014 320i ed var. 1200-2000 devir arasi ayni sorunu yasiyorum. Anlatilanlari okuyunca umutsuzluga kapildim. Sorunun kesin cozumu nasil mumkun olabilecek? Bobin buji degistim. Olmadi. Sanziman yag basincinda dusukluk var, sanziman yagini tamamlayip bir deneyelim dediler. Cozum olabilir mi?
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım