isakosay kullanıcısının son içeriği

  1. isakosay

    Araç tercihi anketi

    Superb kodiaqtan 13bin tl daha pahalı. Passat kodiaqtan 15bin daha pahali. En uygun fiyatlisi kodiaq yani. Tiguanıda eledim gibi. Bu fiyatlar pazarlıksız son fiyatları birde.
  2. isakosay

    Araç tercihi anketi

    Kodiaq yada superb alıcam gibi. Superb nin donanımıda baya önde kodiaq ambition a göre. Kodiaq pişman eder diye korkuyorum açıkcası.
  3. isakosay

    Araç tercihi anketi

    En azindan 5 sene kullanilacak ve senede 25000km yol yapıcak.
  4. isakosay

    KAPALI Ötv muafiyetli araba tercihi hk.

    A180d istanbulda bitane buldum. Sınırda verebiliyorlar. A200 bulamadım.
  5. isakosay

    KAPALI Ötv muafiyetli araba tercihi hk.

    Bu durumu detaylı değerlendirdim. Şuanda kurdan etkilenmemiş araçlar var ellerinde firmaların. Şöyle bir durum var ellerinde 2 tane Skoda Kodiaq Ambition araç var. İkiside birbirinin aynısı olmasına rağmen 10 gün önce gelen arabayı 235 bin tlden inemiyorlar. Fakat 40 gün önce gelen arabayı 200...
  6. isakosay

    KAPALI Ötv muafiyetli araba tercihi hk.

    Merhabalar, Engelli durumundan ötv muafiyetli araç almayi düsünüyorum. Sizin tercihiniz ne olurdu diye merak ediyorum. Ben uzun zamandir skoda kodiaq i takip ediyorum. Fakat 2 ay önce en dolusunu alabiliyorken simdi kodiaq 1.4 dsg act ambition paketi engelli sinirina girebiliyor. Birde 5 yil...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım