Patri kullanıcısının son içeriği

  1. P

    Sürüş Olgunluğu Dediğimiz Şey Nasıl Kazanılır?

    Balata konusu geçince dahil olayım dedim. Aracımı 2010 yılında 0 km olarak aldım. Şu an 111 bin km'de. Henüz fren balatalarını değiştirmedim. :) Kilometre 110 bin olunca bosch marka balata siparişi verip bi duruma bakayım dedim. Aşağıdaki fotoda soldaki sıfır bosch balata, sağdaki benim...
  2. P

    Arabanızın Fotoğrafları

    Benim aracım Astra H. Her köşe başında var zaten o yüzden Amsterdam'da yakaladığım ve orijinal olduğunu düşündüğüm ilk seri Fiat 500'ü paylaşayım. Bagaj çantası falan baya şeker bişey. Bunları buralarda görmek baya zor konuda bi değişiklik olsun :)
  3. P

    Yeni Ford Focus Mk4 Lansmanı

    ST Line dizel otomatik test ettim. Test edeli baya zaman geçti ama açıkçası görüşlerimi yazmak içimden gelmedi. Pek heyecan uyandıran bişeyi yok gibiydi. Kısaca arka alan genişlemiş, yol tutuşu hala çok iyi. Günümüz Türkiye ekonomosinde her sıfır C segmenti araç gibi fazla satacağını düşünmüyorum.
  4. P

    OBD portu üzerinden araca özellik kazandırmak

    Hepsi var. Pepasta daha fazlası var. Park sensörü falan görsel hale geliyor. HLS modül kadrandaki küçük km ekranını kullanırken, pepas orta ekranda yeni sekmede kullanılıyor.
  5. P

    OBD portu üzerinden araca özellik kazandırmak

    Tebrik ederim, CAN BUS ağı üzerindeki programlama dili C mi C++ mı acaba? Siz hangi dili biliyorsunuz? Aslında bu özellikler uzun süredir var HLS modül ve Pepas modül ile. Ben ikisinide kullandım pepas özellikle daha iyi. UHP sekmesi üzerinden işlem yapıldığı için kullanımı daha kolay ve...
  6. P

    CİF'in Arabaya Zararı Var mıdır?

    Beyaz cif, mermer tozu içerir ve araç boyasında ağır aşındırıcı etkisi yapar. Boyayı inceltir ve kılcal çizik oluşturur. Yani zararlıdır.
  7. P

    Continental PC5 4 Kanallı Diye Aldım 3 Kanallı Çıktı

    O ebatta 4 kanal olduğuna emin misiniz? 175 dar tabanlı bir lastik, genelde satış yapan sitelerde fotoğraflara geniş tabanlı lastikleri koyarlar. Ebat büyüdükçe yağmur kanalları 3ten 4e çıkabilir.
  8. P

    KAPALI Hybrid Dizele Alternatif Olabilir Mi?

    Corolla'dan bağımsız yorum yapıyorum, Hybrid araçlar 5 sene içerisinde tüm AB genelinde satışlarını 3e 4e katlayacak. Japonlar bu konuda önde Avrupalı markalar geriden geliyor. Avrupalı markaların hybrid'de Japonları yakalamasıyla bu durum gerçekleşecek. Şu anda sıfır dizel araç almak benim...
  9. P

    HABER İstanbul'da kullanılan otomobiller için dizel yasağı mı geliyor?

    Daha vergi sistemi (MTV) bile emisyona göre değil ki. Düşük emisyonlu araçları almaya teşvik edecek bir yasa yok ortada. Bu durumdayken İstanbul'da dizel araçların trafiğe çıkışına engel koyulması komik olur.
  10. P

    KAPALI OPEL ASTRA J GTC 2012

    İnsignia şasisi kullanmıyor bu araç. Bu bilgi nerden çıktı ki :) Cascada dahil Astra J GTC ve diğer Astra J SW, HB, NB modelleri hepsi aynı şasiyi kullanır. Sadece varyasyonlara göre bazılarında ufak boyut farklılıkları vardır. Örnek SW bi miktar daha uzundur. Hepsinde arka torsiyon çubuğu ve...
  11. P

    Gojo marka kurulama havlusu.

    Uber Blue öneririm.
  12. P

    HABER Yeni Opel Zafira Life tanıtıldı

    Bildiğiniz Citroen'in Dispatch modeli. Opel logosu koyup arkasına zafira yazmışlar. Opel hiç bi zaman gündüz ledlerini farın içinden ayrı yerde tasarlamadı. Maalesef, Opel markası PSA çatısında tüm karakterini kaybedecek.
  13. P

    HABER Rekabeti kızıştıracak yeni Skoda Scala duyuruldu

    Hoş bir araç olmuş, bence güzel satış rakamları yakalayabilir.
  14. P

    KAPALI Boya verniği soyuldu

    Motorun sıcağından vernik soyulmaz. Onu diyenlerle iletişimi kesebilirsiniz. Görünen o ki, kaportacı dediğiniz adam yanlış malzeme ile boyayı fazla aşındırmış. Büyük ihtimal ağır aşındırıcı dandik bir ürünle (pasta) girişti ve boyanın canını aldı. Çünkü 3 aylık süreçte vernik bu kadar yok...
  15. P

    Petrol headler için en iyi ülke?

    UK...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım