smttpl kullanıcısının son içeriği

  1. smttpl

    Honda Türkiye Fabrikası Kapanıyor mu?

    Arkadaşlar hondadan net açıklama: Türkiye için planlar devam. 2021 den sonra elektrikli araç üretimine dahil olup olmayacağı belli olacak. Fabrikanın kapatılması gibi bir karar yok şeklinde açıklama yapıldı. Hayırlı olsun diyelim güzel bir haber.
  2. smttpl

    Honda Türkiye Fabrikası Kapanıyor mu?

    Haber doğru. Hatta ingiltere fabrikası kesin. Türkiye için resmi açıklama gün içinde bekleniyor. Ucuz araç alamayacağımız için değil bir sürü kişinin ekmek yediği bir fabrika daha kapanacağı için üzgünüm. Hayırlısı olsun
  3. smttpl

    HABER Elveda Volkswagen

    Geleceğin otomobillerine yatırım olayları siyasilerin palavralarına benzemiş. Emisyon olayındaki büyük patlamadan dolayı WRC ye ayıracak bütçemiz yok diyememişler !
  4. smttpl

    Doğan Kabak artık kendi kanalında

    Doğan Kabak bu sektörde geçmişi olan tanınan biri kabul ediyorum, fakat kendisininde kabul ettiği gibi sosyal medyada dolayısıyla bu sektörün dışındaki insanlar Doğan Bey'i sizin sayenizde tanıdı. Derginin tanıtımı sizin sayenizde çok büyük kitlelere ulaştı. Şimdi bu şekilde bir ayrılık olması...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım