socialbkm kullanıcısının son içeriği

  1. socialbkm

    Oto Yıkama Açmak İyi Bir Fikir mi?

    Yakın bir dostumun oto yıkama açma serüveni hakkında bilgi edinip mini bir rehber hazırladım. 2019 yılında oto yıkama açmak karlı mı? Makineleri ve ruhsat işlemleri hakkında kafasında soru olan kişilerin göz atmasını tavsiye ederim. Blog yazısı: 2019 Oto Yıkama Açmak Maliyeti Makinası Şartları...
  2. socialbkm

    Yeni Toyota Corolla HB

    Bakalım fiyatı ne olacak ben özellikle sedan modelin fiyatını bekliyorum eğer abartı olmazsa sıfır alacağım.
  3. socialbkm

    KAPALI 70.000 tl Civarında Araç Seçimi

    Aynı durumda ben olsam benzin sıkıntı olmazsa kesinlikle golf 1.4 tsi alır geçerim. Hem genç arabası hemde kalitesini kanıtlamaış ve 2.eli oldukça kuvvetli olduğu için benim size tavsiyem golf olur.
  4. socialbkm

    Artik Trafikte Gecis Üstunlugu Yayalarda

    Eğer yanlış hareket eden yayalara da ceza kesilecekse varım ama bu şekilde zaten sıkıntılı olan yaya trafiğini çile haline getirecektir. Abartısız söylüyorum haftada 2-3 kez arabanın üstüne atlayan sözde yayalar var birde yol verdiğin zaman topal gibi yürüyenleri saymıyorum. Ben zaten yayaya...
  5. socialbkm

    Yeni Volkswagen Passat İlk Görüntüleri

    Kokpit kesinlikle kötü olmuş dış dizayn ise aynı sayılır profilden bakınca çok ufak farklılık var onun dışında eski kasayla bariz aynı.
  6. socialbkm

    KAPALI 30000 TL'ye Kadar Araç Tavsiyesi

    Son zamanlarda piyasası ne kadar uçmuş da olsa astra h 2004-2006 civarı bakabilirsiniz oturaklı bir araçtır.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım