TBlackeye
Beğeni puanı
167

Katılım
Son görülme

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında

  • yeni kullanıcı olunca özel mesaja izin vermiyor sanırım beli bir süre geçmesi lazım mıs boya konusunda saca kadar inicem sizin fotoraflardan gördüm fakat 15 bin dedi gecen biri anlam veremedimyok revize edicez filan muhabbeti yaptı bende yabancı olunca bukanulara üstelemedim yaptırıp satmıcam bu arada oyuzden temiz birşey olsun istiyorum
    EOK
    EOK
    Hocam Rhino'nun RS4 dönüşüm videolarından birinde çamurluğa sıvımsı bir şey sürüyorlar 10 dk sonra falan o boya kendini atmış oluyor. Sonra da güzel bir şekilde söküyorlar. Bilgim yok fakat direk kazımanın saca bir zararı dokunmaz mı?
    TBlackeye
    TBlackeye
    15 bin aslında normal bir rakam.. Burada önemli olan yapacak ustanın işçiliği eğer eline yüzüne bulaştırırsa can sıkan sonuçlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

    @emreozcankarademir Boyayı kazımaktan önce yumuşatmak için çeşitli kimyasallar kullanılıyor direkt kazıma işlemi mutlaka zarar verir
    • Beğeni
    Tepkiler: EOK
    merhaba aynı araba bendede var regini filan senin arabanın çok beğendim revize edicem arabayı izmirdeyim bende arabanın boyasını yaptırıcan arabayı yeni aldım tecrübem yok bu işlerden o yüzden fikir edinmek istedim sizden de fiyatları aşşagı yukarı nedir boya yaptırmanın sizin aracınızda saca kadar inmişler bu artı olarakmı ücrete yansıyo beni bilgilendirirsen sevinirim iyi günler :)
    TBlackeye
    TBlackeye
    Merhaba öncelikle yeni maceranız hayırlı olsun.
    Saca kadar kazıtmak tamamen kişisel tercihimdi altta ne var ne yok görüp çürüklerden arındırmak için kazıdık. Kaporta boya fiyatları çok değişken tamamen ustasına bağlı düz hesap en az 5000 tl gibi bir rakamı düşünmek gerekiyor. Mutlaka beklenmedik ekstralar çıkacaktır onlar da fiyata etki eder. Yüzeysel olarak yapılacaksa bu rakam daha aşağılara iner.
    TBlackeye
    TBlackeye
    Eğer ki yaptırıp satmayı düşünmüyorsanız komple kazıtıp yaptırmanızı öneririm. Detaylı sorularınız için özel mesaj atabilirsiniz :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım