TrigerKayışı kullanıcısının son içeriği

  1. TrigerKayışı

    AÇIK Motor havuzunda su-çamur birikintisi

    Selamlar. Hafiften çamurlu mıcır bir yola girmiştim baktım arabanın altına davlumbazlara falan hep çamur yapışmış. Self yıkamada vurdum 2 jeton tazikli suyu akıttım çamuru. Bir de ne göreyim motor havuzuna böyle çamur dolmuş... Bezle almak istesem alırım hatta az çok alabildim kolumu sokarak...
  2. TrigerKayışı

    AÇIK Polo 24GX kodlu servis aksiyonu

    Arkadaşlar selam. 1.0 benzinli 80HP aracı ilk periyodik bakıma götüreceğim yetkili servise. Araç için servis aksiyonları kısmına tıkladığımda; "Motor kontrol ünitesi güncellemesi - 24GX kod" yazısı görünüyor. Daha önce bu kodla aracını güncelleten var mı? ECU ile ilgili sanırım.
  3. TrigerKayışı

    AÇIK Benzin dış depo kapağı su alıyor

    Aaa.. Orayı görmüştüm ama dedim heralde vidanın üst kısmı diye ellemedim, teşekkürler :)
  4. TrigerKayışı

    AÇIK Benzin dış depo kapağı su alıyor

    Yağmur yağarken değil de tazyikli su ile yıkarken içerisi fotoğrafta olduğundan daha da çok su alıyor. Havuz oluyor resmen. Bunun çözümü nedir? Fitil gibi bir şey mi çekmek gerek? Araç 2021 Polo.
  5. TrigerKayışı

    Ayak altı LED yapmak için hangi pil kullanılmalı?

    Arkadaşlar selam... Şöför ve ön yolcu kısmına ayak altı LED aydınlatması uygulamayı düşünüyorum. Piyasada satılan çakmaklığa takılı uzun kablolu olanlardan ziyade pil ile görünmeyecek bir şekilde saklayabileceğim ve 12v LED (parmak led veya şerit led) ufak ile aydınlatabileceğim ufak bir şey...
  6. TrigerKayışı

    Önerebileceğiniz Oto Aksesuar Platformları

    Selamlar... 2021 Trendline Polo için araca ufak tefek aksesuar / parça almayı düşünüyorum. hepsiburada ya da trendyol dışında oto aksesuar üzerine bildiğiniz bir site var mı?
  7. TrigerKayışı

    AÇIK Ufak çaplı kaporta hasarını yetkili servis ücretsiz giderir mi?

    Teşekkürler... Aracı ileride satacağım zaman hasar sorgulamada herhangi bir şey gözür mü mu peki? Bunu arayıp soracağım.
  8. TrigerKayışı

    AÇIK Ufak çaplı kaporta hasarını yetkili servis ücretsiz giderir mi?

    Mini onarım hizmetini ilk defa duydum, biraz araştırdım. Bu onarım işlemini doğuş oto servisten mi yaptırmam gerek yoksa sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu yerlerden mi yaptırmam daha iyi olur? Yetkili servis danışmanı bana kaskonuz bozulur demişti gerçi. Hiç mini onarımdan bahsetmedi.
  9. TrigerKayışı

    AÇIK Ufak çaplı kaporta hasarını yetkili servis ücretsiz giderir mi?

    Selamlar. Geçenlerde hava çok rüzgarlıydı çatıdan aşağı ufak bir tuğla parçası düşmüş. Aracı satın aldığımızda (2021 polo) satış danışmanı bu tarz ufak kusurların yetkili serviste ücretsiz olarak giderilebileceğini söylemişti. Demin Maslak Yetkili servisini aradım, garanti kapsamında onarım...
  10. TrigerKayışı

    Elektrikli Volkswagen Passat testleri sırasında yakalandı

    Şimdiye kadar üretilen ve tasarlanan hiçbir elektrikli aracın tasarımı hoşuma gitmedi ve gitmeyecek gibi gözüküyor. Hepsi oyuncak gibi duruyor..
  11. TrigerKayışı

    AÇIK 2021 Polo Hararet Sorunu

    Neler yaşadınız kısaca, hararet yaptı mı hiç? Aynı motor muydu?
  12. TrigerKayışı

    AÇIK 2021 Polo Hararet Sorunu

    Şuan çok şükür kendinden soğutmadı, hala normal saat gibi çalışıyor. İş emri kağıdı aldım kendilerinden açıklama kısmında servis tarihi girişi çıkışı açıklaması vs. yazıyor.
  13. TrigerKayışı

    AÇIK Manuelde vitesi bir kademe atlamak zararlı mı?

    Selamlar, manuel viteste yakıt tasarrufu için yapılan 1'den direkt 3' e ya da 2'den 4'te vites atmak dişlilere ya da herhangi bir aksama zarar verir mi?
  14. TrigerKayışı

    AÇIK 2021 Polo Hararet Sorunu

    Teşekkürler... Önce basınç testi yaptık dediler. Sonra devirdaim değişecek dediler. Ertesi sabah fan soketi dediler. Aslında bir parça değişse kağıtta mutlaka yazardı. Fan soketi dediklerine inanıyor gibiyim çünkü sabah 8 buçuk gibi hemen aradılar yoksa daha geç arayabilirlerdi. İş emri...
  15. TrigerKayışı

    Araçlarınızın Ortalama Yakıt Tüketimi

    1.0 80 HP Benzinli manuel polo (1700 km) Ortalama şehir içi 6.9l/100km İleride düşer mi bilmiyorum bu Euro 6 motorlarda rodaj diye bir şey yokmuş. Üretim sırasında kalibre ediliyorlarmış.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım