Logitech G29 PS4 Ayarları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkaanaytn

Düz Yol Gazcısı
14 Ocak 2018
34
26
145
Bugün g29 direksiyon setim geldi. Playstation’a bağlayıp GT Sport oynayım dedim ve direksiyon aşırı derecede sertti. Bilgisayarda test etmek için bilgisayara bağladım assetto corsa ve ETS 2’de demediğimden ufak bir sorun yoktu. Şimdi bilgisayar sistemim aşırı derecede kötü olduğu için mecburen konsolda kullanmam gerekiyor ve fiyatı düştüğü için Assetto Corsa almayı düşünüyorum. Önemli olan kısım; direksiyon setini kullanan, böyle bir problemi olan ve düzeltebilen arkadaşlar var mı? Bilgisayarda yay merkezleme sistemini kapatınca direksiyon gayet normal oluyor. Bu setupı ps4 için uygulamak mümkün mü?


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 

Berkin

Reis
Yönetici
Admin
7 Eyl 2016
4,060
3
15,309
5,720
26
Istanbul
Marka
Honda
PS4'de GT Sport'ta yarışa girmeden önce sürüş ayarları kısmında force feedback özelliğinin sertliği için bir ayar var diye biliyorum.

Evet uzun süreli sürüşlerde baya yoruyor ama ben ayarı değiştirmedim. Aracın kayıp kaymadığını çok daha iyi anlayabiliyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım