OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

Cenk
Cenk
Bu sefer hangisine takıldın ? :D
Porsche
Porsche
@CenkGs Bizim bizim okulun karşısındaki Renault bayisinde 0 KM sarı kırmızı siyah kombinasyonda Megan RS var hala satamadılar bu sefer onu istiyorum ya Focus biraz tuzlu kaçtı.
Cenk
Cenk
Focus biraz değil bayağı tuzlu, hatta direkt acıya kaçıyor :) Megane rs çok güzeldir, fiyatı da nispeten uygun yani. Bence güzel seçenek :)
TheAMG56
TheAMG56
@gtepro O RS benim hacı valla kan çıkar bak. :D
Porsche
Porsche
Bugün arkadaşlarla konuşuyoruz biri dediki bu RS'i ben alacam diğeri dediki hayır ben alacam ben dedimki siz kimsiniz olum o araba benim. Alıcısı çok ama alanı yok be abi :))
TheAMG56
TheAMG56
Az kaldı Ceyhunum, önümüzdeki ayı bekliyorum. Şirketi şu borçlardan arındırmadan almak istemiyorum. Çünkü; Quattro A5'i de öyle bir zamanda alıp satmak zorunda kaldım. Rüyalarıma giriyor hala. RS'i alıp öyle bir şey yaşamak istemiyorum.
Cenk
Cenk
@TheAMG56 hocam hangi rs bu almayi dusundugunuz ?
TheAMG56
TheAMG56
Keşke Focus olsa. Megane RS almayı düşünüyorum hocam. :)
ibougur
ibougur
Çok para ya o arabaya
Cenk
Cenk
Megane rs iyidir, severim ben. O mekanik hissini verebilen nadir makinelerden. Kalmadı artık günümüzde böyleleri.
TheAMG56
TheAMG56
İstanbul Park'ta arkadaşımınkini kullanma şerefine nail olmuştum. O kadar keyifli ki, 330d ile cayır cayır yanlamama rağmen o keyfi verememişti bana. Şirketin durumu toparlansın, gidip konuşurum uygun bir fiyat almaya çalışırım. Uzun zamandır orada zaten, ellerinden çıkarmak istiyorlardır. Güzel bir indirimle alabileceğimi düşünüyorum. :)
Cenk
Cenk
İnşaallah hocam, alabildiğin zaman artık bir video-yazı v.s güzel olur yani :)
Porsche
Porsche
@TheAMG56 abi araca fiyat alırken seninle birlikte olursak sevinirim bayideki satış temsilcisi de benim tanıdığım zaten.
emreozukan
emreozukan
acıbadem istektemisin ceyhun ?
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım