OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

Ugur
Ugur
320ied, c180 görmüşlüğüm var abi takside passat ne ki :)
Cenk
Cenk
Passat yine insaflı kalıyor dimi. 1,5 milyon liradan taksi plakası alacak kadar zengin insanlar, lüks araçları da indirimli alıyorlar. Taksici fakir, vatandaş zengin ya bindir dur vatandaşa fiyatları.
Ugur
Ugur
Büyük ihtimalle bu uygulama çok sürmeyecek ama bizden de çok vergi alıyorlar ya. Üçkağıt yapıp binek olarak da kullanan vardır kesin .
Cenk
Cenk
Zaten adam arabayı alıyor hem çalışıyor hem ailesini bindiriyor. Kimse durdurup da kardeşim bu araç taksi, sen bunu iş için aldın senin ailenin içinde ne işi var demiyor.
Ugur
Ugur
Bence yaptıklar şöyle yanlış, her binek arabayı değil de hafif ticari ve lükse kaçmayan binek arabalar için yapmaları lazım. Yakında e serisi falan da görecez zaten böyle giderse. Almanya taksicileri gibi olacak bizim taksiciler de.
Cenk
Cenk
Aynen öyle, bu işin bir standartı olmalı. Taksici adam yanımdan mondeo, passat, tiguan, merso, bmw ile geçiyor ve benim vatandaş olarak altımdaki arabaya baktığımda ve kıyasa tuttuğumda acayip moralim bozuluyor.
ibougur
ibougur
taksiler iyi araçlar olmalı ama vergi indrimi de bu kadar olmamalı 1tl mazot yakmıyor 10tl alıyor
At
At
Bmw Passat'ı geçtim daha Egea Accent alamayan, daha çok hakeden insanlar var.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım