OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

At
At
Ülkeyi halk ayakta tutuyor.Kazandığımız para başka ülkelere gidiyor.
Cenk
Cenk
Fiyatı uygun veya ucuz olan bir şey kalmadı. Toprağı bu kadar bereketli bir ülkedeyken bir çok yiyeceği ithal eder hale gelmemiz nasıl bir yönetim başarısıdır! anlamıyorum. Dediğin gibi halk parayı kazanıyor, hem kendi ülkesindeki zenginleri daha zengin ediyor, hem de elin memleketini kalkındırıyor. Kızıyorum, müstehak demek istiyorum ama dilimde varmıyor.
At
At
Ekonomi mahvoldu 5 yılda her şeye %100 zam geldi resmen.Para zenginden fakire akar normalde bu ülkede fakir her gün daha fakir, zengin her gün daha zengin maalesef.
Cenk
Cenk
Yorumlar burada nasılsa yazılır kalır. Forum da kapanmazsa eğer buraya yazıyorum, bu fiyatlar henüz bir şey değil. Katlanarak devam edecek maalesef. Görünen köy klavuz istemez.
Iskender™
Iskender™
Domates Almanya'ya Antalya'dan ihraç ediliyor. Almanya'da kilosu 0.7cent Türkiye'nin hemen hemen her yerinde 7-9 TL :D :D Bunların mantığıyla 4le çarpsan bile bizimki yine pahalı :D ülkedeki herkes çakal.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım