OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

Renard
Renard
çok da üzülmeyin ya diğer yollar var. geceleri basıp gişe öncesi mola vermek var.. canınız basmak istesin yeter ki. çareler daha tükenmedi. ayrıca o a b noktası falan traş. hangi flaşsız kamera beni otobanda gecenin bir vakti a b noktası ölçüp mola versem bile tespit edip ceza kesecekmiş? yok öyle birşey.. sistemin hala açıkları var rahat olun. artık geceleri ya da gişesiz yollarda basacağız
Bedirhan
Bedirhan
E180 şart oldu :)
Cenk
Cenk
@Renard ben de aciklari olacagini dusunuyorum. Iki nokta arasina kameralar koyup izlemek bana biraz fantazi geliyor niyeyse. Biraz zaman gecsin bakalim kim ceza yiyor yemiyor duruma gore belli olur.
Cenk
Cenk
@bedirhan. 2.el bir tane kapatmak lazim temizinden :)
Renard
Renard
fantazinin tillahı. o sistemler gece çalışmaz. kaldı ki onun için yerin belirli bölgelerine tepe kameraları yapmaları lazım. onu yapmadılar ki..
Cenk
Cenk
@Renard bir kac gun icinde haberlerde falan goruruz. Bana da kamera sistemi yeterli degil gibi geliyor. Bakalim insaallah daha fazla sacmalamazlar.
bt
bt
Bu millet geceleri şehir içinde denetimsiz yollarda gerekirse canını ortaya koyup aşırı hızdan patlayarak hız sınırını kaldırtacaktır. Bu millet bu iradeye sahiptir, güvenim tam. :D
Cenk
Cenk
Bence de kaldirtmak lazim. Ben gelemem yani oyle surekli 100-120 ile gitmeye. Acayip darlaniyorum yahu
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım