OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

Porsche
Porsche
Valla hiç VAG'cılığın alemi yok Ford'lara yol tutuluyor diyeni allah çarpar (Mondeo hariç yeni nesil ile direk konfor odaklı olmuş).
Cenk
Cenk
Zaten yol tutmuyor lafina da ayri bir kuruluyorum. Ne oluyor yani viraja girince donmuyor disari mi atiyor araba ? Her marka model yol yutar. Tutmayan araba yoktur. Kimisinin limiti dusuk kimisinin yuksek ama hepsi yol tutar.
T
TSIDSG
Ford yol mu tutarmış ya
2000 model ucuz ford arabamla viraja öküzleme giriyorum arkası kaymaya başlıyo bune ya arkası kayıyor yol tutmuyo bu
bizim arkadaşta polo var çoksel yol tutuo hiç kaymıyo :,)
belli başlı markaların ucuz modellerine fazla para döktükten sonra o markaya karşı istemsiz bir hayranlık başlar,
T
TSIDSG
adam hothatch adı altında bir araba alıyor esp bile devreden çıkmıyor, leş gibi elektrikli direksiyonu var ama sorsan en kral hothatch o çokta iyi yol tutar çok iyi viraj döner en verimli motor şanzman onda en iyi klima iç mekan konfor f/p onda ofofof
T
TSIDSG
bir eleştiri yaparsın sanki ana bacı sövmüşsün gibi karşı çıkar savunur ama yarın bir gün X marka alır onun köleliğini yapar, bu zihniyet böyledir ve bu insanların arabadan zerre anladığını düşünmüyorum :)
G
GARAJ TV
kaansoysal
kaansoysal
Deseki işçiliği kötü yada çok yakıyor sesim çıkmazdı fordun bazı modelleri öyle ama yol tutuş olunca konu cevap veremedim sadece gülmekle yetindim nesi tutmuyor diye sordum
kaansoysal
kaansoysal
Cevap cok komik virajda esp çılgınlar gibi devreye giriyor o bile yola sokamıyor dedi 17 yıldır mk1imiz var ustune 2009fiesta 2007,2015 ve 2016 focus sahibi olduk ben daha espyi devreye sokamadım çılgınlar gibi
kaansoysal
kaansoysal
Birde ben geceleri çıkıp apex kasmaya kontrol yetenegimi gelistirmeye çalısan biriyim
bt
bt
Ford'a yol tutmuyor diyenler yallah Chery'ye, Geely'ye. Ford'un sadece Model T 'sini kullandılar herhalde :D
F
furkankaya585597
Ford kadar yol tutuşa önem veren premium araçlar haricinde bir marka bilmiyorum. Bilen varsa söylesin. Virajda Doblo'ların ve Caddy'lerin halini gördükçe bizim Connect'e Ferrari gözüyle bakasım geliyor. Kaç tane arabayı virajda geçtim.
Porsche
Porsche
Caddy yol tutuşu hakkında müracat: @mustafa.e
mustafa.e
mustafa.e
Sa beni çağırmışsınız. Connect sürmedim hangisi daha iyi viraj alır bilmiyorum ama caddy ile doblo arasında fark var doblodan daha üstün viraj kabiliyeti var en azından hissiyat bu yönde.
mustafa.e
mustafa.e
Geyik testi gibi daha nesnel yöntemlerle ölçmek lazım yoksa ben de çok sert virajda 120yle c-maxi virajın dışından geçtim ama bu caddy>c-max yapmıyor.
bt
bt
@mustafa.e Valla sürdüğüm ve bindiğim ticariler arasında yol tutuş olarak Courier>Connect>Caddy derim. Beklentim daha fazlasıydı ama Caddy çok fazla yığılıyor. Doblo'nun yol tutuşunu deneyimleyecek gibi yolculuğum da sürüşüm de olmadı. Aynı şekilde Fransızların da yol tutuşu nasıldır bilemem.
mustafa.e
mustafa.e
Biri focus altyapısı kullanıyor diğeri de golf5 ikisi de yabana atılmaz. Ford bu konuya daha önem verdiği için iyi olması beni şaşırtmadı. Son kasa connectin arkası bağımsız süspansiyon muydu?
Porsche
Porsche
@mustafa.e aynen bağımsız süspansiyon. Bence bu sayede yeni Connect güzel yol tutuyor zira eskisi bu disiplinde pek başarılı değildi.
Cenk
Cenk
Yeni connect'te tam bağımsız yok beyler torsiyon var arkada. Control blade olsaydı eğer onun fiyatı fezaya çıkardı. 100 bin liraya falan satarlardı dizel otomatiğini.
kaansoysal
kaansoysal
Connectde caddyde akrabalarımda mevcut connect kafa yatırma konusunda bir tık daha iyi fakat ikiside ticari araç gibi davranmıyor tutunmak için canlarını veriyorlar ama doblo için aynı şeyi malesef söyliyemiyecem cok yüksek olduğundanmı yoksa şasesiylemi ilgili çözemesemde acayip yatıyor kavşağa oda korkutuyor
Cenk
Cenk
Caddy ve Connect binek otomobil platformundan geçip orada üretiliyor. Şasesi falan ona göre üretiliyor. Doblo ve diğer ticarilerin hepsi ticari platformunda üretiliyor. Zaten bu iki aracın fiyatının pahalı olmasının sebebi de bu.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım