OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

bt
bt
Wild&crazy kategorisindeki Deve lover mı bu?
Cagdas Cag
Cagdas Cag
Dur diyen yok? O ne olacak?
Cenk
Cenk
@berkertekin Daha ötesi bile olabilir öyle cins tipler bunlar. @Cagdas Cag Bu tipler hep olacak. Sifil denen adamın akla aykırı hadisleri din diye yutturmaya çalışmasını tüm ateist sayfalar ' bakın İslam böyle işte sifil haklı ' diye onun söylediklerini destekleme çabasına girmiş. Şimdi Taslaman'ın demek istediği anlaşılıyor. Bunun gibiler İslam'a en büyük zararı verenler.
Cagdas Cag
Cagdas Cag
Taslaman sidiği koyunca önüne başladı kem küm etmeye. Her zaman derim. Diğer taraf çok çok eğlenceli olacak.
Cenk
Cenk
Bütün art niyetliler ve din düşmanları o ızdırabı ebediyyen çekerken dileyecekleri yardımlara kimse dönüp bakmayacak bile. Çok uzun bir vakitte yok. Görüyoruz ömür hiç de öyle uzun değil, ölüm her daim etrafımızda.
ceyhansuyu
ceyhansuyu
Hoca seçmek çok önemli. Çünkü itikadı bozuk bir hoca çok tehlikelidir zehirler. Ehli sünnet olmalarına dikkat etmeli.
Cenk
Cenk
Vallahi hocam hayatımda hiç bir zaman hacı hoca gibileri aramadım. Allah, çok şükür ki bize akılla beraber Kuran'ı vermiş. Bunu okur ve buna göre yaşarsanız kurtuluşa erersiniz demiş. Gerisi gerçekten boş. Değiştirilmeyeceğine dair Allah'dan söz aldığımız tek kitap olan Kuran, Allah'ın bize verdiği akıl ile birleştirilince hem bu hayatı hem öteki hayatı kurtarmaya, daha çekilir kılmaya muktedir mükemmel bir nimet.
Iskender™
Iskender™
hocalara falan gerek yok ayakkabısını bağlayabilen her insan kuranı anlayabilecek kapasitededir. Açın okuyun basit. S:
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk
Cenk
Cenk
Aslında ben de böyle düşünüyorum/düşünüyordum ama hatrı sayılır şekilde bu konuda tartışmaya girdiğim kişilere apaçık ayet gösteriyorum ve eleman ' ama hadis var, hadisleri yok mu sayacağız ' diyor. Kuran'ın yerine hadis olup olmadığı bile belli olmayan, ki gerçek bir hadis olsa da ayetlerin üzerinde bir hükme sahip olmayan cümleleri savunur hale gelmişler.
Iskender™
Iskender™
@CenkGs öyle olanların zaten kalpleri ve akılları mühürlü. Ne söylesen boş insanın kendi araştırması gerekiyor.
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk
Cenk
Cenk
Kesinlikle öyle ama bu bir virüs gibi öyle hızlı yayılıyor ki anlatamam. Bir de buna okumuş görmüş olsa da kafası örümcek olmuş şahıslar eklenince büyük bir ' aklını kullanamayanlar ' kitlesi oluşuyor.
Iskender™
Iskender™
@CenkGs örnek verecek olursam peygamber gelen toplumlar nuh vs onların toplumlarında bile 1-2 hane çıkmıştı allaha inanan :D:D allah halkına peygamber gönderiyor o zamandan bahsediyorum ona rağmen 1 yada 2 hane çıkıyor koskoca toplumda şu an ne peygamber var ne başka bi şey bu kadar cahil olmalarına şaşmamalı :)
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk
Cenk
Cenk
Günümüz toplumlarının en büyük handikapı gelişen hayat standartlarıyla beraber insanın doğasına çok yatkın olan ' unutmak ' eylemini sıkça gerçekleştiriyor olmaları maalesef. Fakat bu gelişen hayat standartlarının geçmiş toplumlara göre bize kattığı bir artı ise bilim ve teknolojidir. Bizler Allah'ın sanatını geçmiş tüm toplumlardan daha iyi anlayabiliriz fakat çoğu bunları görmek istemiyor.
Iskender™
Iskender™
bilimin katkısı azımsanamayacak kadar fazla öğrenmek isteyenler için sadece tabii ki, insanoğlu değişmedi hala aynı bok
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk
ceyhansuyu
ceyhansuyu
@CenkGs Ben Kuran Sünnet ve Hadislere iman ettim. Kuran'dan Gerisi boş demişsiniz ancak öyle değil, katılmıyorum size. Geç cevap yazdığım için hakkını helal et lütfen. Bu konuda daha fazla bişey yazmayacağım.
Cenk
Cenk
Öyle ne yazık ki ve değişmeyecek de bundan sonra..
Cenk
Cenk
@ceyhansuyu Estagfurullah. Ben once Kuran'a iman ettim. Cunku once Kuran'a iman eden gercek sunnet ve hadisi bilebilir ayirt edebilir. Once Kuran'a iman, hadis ve sunnete zaten iman demektir. Cunku hadis ve sunnet Kuran'a paralel oldugu muddetce gercektir. Ayrica öldugum gun hangi hadise ve sunnete uydun degil, hangi ayete uydun sualini duyacagim duyacagiz. Hesap verecegimiz sozler Kuran ayetleridir.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım