OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

bt
bt
Linç yersin ama benden değil :) Biraz daha sorunsuz olsa, en azından iç mekanı biraz daha dayanıklı olsa, valla olurdu.
yaso
yaso
Ben de aynı düşüncedeyim; benim için sürüş keyfi çok iyi olan arabalar. Biraz motor güçlendirmesi ve diferansiyel kilidiyle çok daha güzel oluyor
Motorları çok güzel fakat şasi ve iç malzeme sağlamlığı yerlerde.
Mt.Akina
Mt.Akina
İlk linç benden geliyor,Tofaş Şahin Türkiyenin AE86'i olamaz, AE86 basit bir araç değil ayrıca Coupe ve 3 kapılı Liftback versiyonlarıda olan bir araç 1600 cc den 129 bg çıkan 4AGE motoru da saymıyorum.Nedense bu övgüyü ben Şahincilere yapamıyorum..Aman onlar duymasın zaten zevkimiz olan bir Anime var o da çakal çukalın hevesi olmasın.Sonra yarın bir gün ilanlarda okuruz :
Mt.Akina
Mt.Akina
Takumi Memet'ten PANDA ŞAHİN, HACIROGGO BURADAN ALINIR.
bt
bt
@Mt.Akina hocam güzel başlamışsın da, devamında arabayı değil kullanıcılarını gömmüşsün. Arabaların anasını ağlatan zibidileri anmaya değmez. Bugün ben hala bir Şahin'i motor ve kapı sesinden tanıyorsam, bu araba basit değil karakterli arabadır. Onu o çakal hallere getirenlerin ayıbı ayrı.
Mt.Akina
Mt.Akina
Şahin'i gömecek kadar bilgi birikimim ve yol tecrübem yok malesef ama binenleri çok iyi tanıdığımdan öfke kusmuşum istemeden de olsa.
bt
bt
@Mt.Akina Eski sahiplerini tanıma fırsatı olmadıysa çok da yadırgayamıyorum. Eski Tofaş sahibi aile babaları seviye atlamak istediklerinde Bora'ya, Escort'a, Astra'ya, Corolla'ya geçti hep. Oradan da sakin tasarımlı arabalarla devam ettiler hep :) Tofaş'la araba kullanmayı öğrenenler ise bugünün usta şoförleri oldu. Tofaş'ta geri vitese takabilen, bugün her arabayı kullanabiliyor :D
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım