OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

Cagdas Cag
Cagdas Cag
Özellikle istediğiniz bir marka var mı? Yoksa hepsine mi bakıyorsunuz?
Cenk
Cenk
Hepsine baktım, daha doğrusu Samsung, Lg, philips ve sony markalarına baktım. 4 bin liranın aşağısına 100 hz'lik yenileme hızı olan tv yok ki 4 bine de bulamıyorsun. Lg 49uh770v ve 850v çok güzel, 100 hz ve fiyatı da uygun ama marketlerde kalmadı. Model eskidi. Philips'in 4 bin lira seviyesinde 100 hz'lik vardı ama satış sonrası hizmeti berbat ötesi diyorlar.
H
hi-men
aaahhh sharp'ın değeri bilinemedi.
Cenk
Cenk
@hi-men aslında marka ön yargım yoktur. Ama bazı markalar konusunda maalesef doğru düzgün kullanıcı yorumları bulmak zor oluyor. Hatta satış sonrası servis v.s gibi muhattap bulmak da zor oluyor. @v1scount gösterdiği tv baktığım modeller arasındaydı hatta 7502 modeline de baktım. Ama yorumlarda servis hizmeti alamıyoruz, bulamıyoruz diyenler vardı. Yine de araştırmak lazım.
mcanerg
mcanerg
eğer kalite arıyorsan Sony yurtdışı forumlarda herkes hemfikir bu konuda
  • Beğeni
Tepkiler: Cenk
Cenk
Cenk
@mcanerg sony'lere de baktim ama gercek yenileme hizi 100 hz olan modelleri pahaliydi. 5 bin liraya yaklasmak gerekiyor.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım