OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

Porsche
Porsche
Bu yapabileceklerin bence oldukça bütçe dostu kalıyor. Zenin araba zaten çok iyi yol tutuyor ama bana kalırsa güzel bir takım yay ve coilover, jant lastik ve ardından açık hava filtresi düşünebilirsin. Hatta arka koltukları sokup gezersen çok daha zevkli olacaktır ve yol tutuş artacaktır :)
Mt.Akina
Mt.Akina
Bizimkilerde ara ara bindiği için(evde tek araç şuan) arka koltukları sökmem biraz zor gözüküyor, yay aklıma geldi arkalar torsiyon önlere iki tane güzelinden 3.5mm kaliteli bir yay(Eibach gibi) atsam yararından çok zararı olur diye korkuyorum.
Mt.Akina
Mt.Akina
Jant lastik aklımda yüzde 90 yapacağım satmazsam RSi jantları var orjinal 14, açık hava filtresi için güzel bir yer var(ısı almayan) Cold air intake gibi o da yapılabilir.Yalnız Coilover'a girersem canımı yakar tuzlu gelir, coilsiz sadece spor yay yol tutuşa faydası olur mu?
Porsche
Porsche
Spor yaylar bir hayli iş görecektir bide RSi janti cidden çiçek olacaktır açık hava filtresine ek ses almak bağlamında son susturucuya çevreyi rahatsız etmeyecek ayarda bir dokunuş yapabilirsin. Valla senin sayende Clio 1'lere olan aşkım kabarıyor sanırım üniversiteye geçer geçmez bir tane temizinden alacağım iç mekanı olsun tasarımı olsun organikligi olsun tam benlik valla :)
Mt.Akina
Mt.Akina
@Porsche tavsiye ederim yalnız benim gibi LPG takma gerçekten bu arabanın hakkı LPG değil, benzinde de eğer ayağına hakim olursan çoğu az yakan atmosferiğin yakıt konusunda eline su dökersin.Bir kaç yerde buldum Eibach'ın 40€ diyor,https://www.buycarparts.co.uk/eibach/7519069 yalnız bir yerden pırt diye atmasın bu sıkışmayla. :D
Porsche
Porsche
Bu konu için akşam youtube ve forumları biraz arşınlayayım aslında senin makinayi da ralli spec yapsak çok güzel olur Yav:)
Mt.Akina
Mt.Akina
Uygun bir bütçeyle değişiklik yapmayı deneyeceğim, eğer astarı yüzünü geçerse sıkıntı olabilir. :D +1 Strut barlar falan da ucuz ise olur niye olmasın.Virajda araç bozmuyor kendini yalnız biraz daha sıkılaşırsa niye olmasın. :) @Porsche çok kurcalama dostum yahu Türkiye şartları malum ben biraz dolanır bakarım sitelere şu mühendislik okuyan dayılar bi dönsün bakem belki spor yay atma daha kötü olur dicekler
At
At
Rsi jant ve 3.5 yay çok iyi olur bence
DouglasAdams
DouglasAdams
taban genişliği 20 arttırıp-yüksekliği 10 düşürebilirsin aynı cant üzerinde.Ebatların kaç?
Mt.Akina
Mt.Akina
A
akif51bmw
bence aracını hiç elleme. eğer varsa kozmetik kusurlarını ve bazı ağır bakımlarını yaptır. ben bu şekilde aracının çok güzel olduğunu düşünüyorum.
Mt.Akina
Mt.Akina
İnternetteki verilere göre aracın orijinal lastiği 165 65 R13.Yalnız ben bu kışlıkların ölçüsünde bir problem yaşamadım çamurluğa sürtme vs vs yok sadece ses ve yakıt tüketimini arttırıyordur diye tahmin ediyorum.
Mt.Akina
Mt.Akina
Teşekkürler, @akif51bmw, süspansiyon ve yay olayından vazgeçer gibiyim coilover olmadıkça hiç bir faydası yok( Eibach spor yay bile olsa) hatta daha kötü olur diyorlar,(yabancı siteler) ama zaten bu yıllarda orijinalde çıkmış RSi 14 jant ve yazlık lastik şart gibi bir şey oldu.(RSİ jant için ilk 4.cü yorumda fotosu var).
DouglasAdams
DouglasAdams
Mt.Akina
Mt.Akina
@DouglasAdams evet, güzel bir lastiğe benziyor bu ölçüde yazın umarım bulur ve takarım. :D Eyvallah :)
At
At
@yaso bir süre 3.5 yaylı kullandı arabayı ona sora şstersen fikirlerini
Mt.Akina
Mt.Akina
@yaso bekleniyorsunuz. :D
  • Beğeni
Tepkiler: yaso
yaso
yaso
Hollanda üretimi maxtrac yay bak en konforlu yaylar. Zamanında BBS distribütörlüğünde getirilmiş sonra kapanmış. Yaylar o kadar kaliteli ve sevilmiş ki şuan TR de merdiven altı inşaat demirinden maxtrac adı altında üretip milleti kekliyolar. Bulamazsan da vogtland veya eibach bak. Eibach da aşırı sert ve konforlu olmak üzere iki modele ayrılıyor sportline sert olan pro kit yumuşak olan sanırım
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım