OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

Cenk
Cenk
Estagfurullah.. Primacy 3 özellikleri bakımından fena olmayan bir lastikti ama hamuru çabuk bozuluyor, özelliklerini yitiriyordu. Primacy 4 ile bunun üstesinden geldiklerini duydum ama yine aşırı sıcak yediğinde durumu ne olur bilinmez. Ben Michelin markası içinde sadece Pilot Sport 4 tercih ederim. Haricinde bahsettiğiniz bu iki lastik arasından kesinlikle premium contact 6 alınır.
Y
Yusufturhag
Peki teşekkür ederim. Başka modellerden önerdiğiniz var mı, konforlu ve güvenli olması önemli?
Y
Yusufturhag
Sessiz olması da önemli
bt
bt
Sessizlik sizin için önemli bir kriterse Dunlop ve Goodyear'lara da bakmanızı öneririm.
Y
Yusufturhag
Hangi, modellerini önerirsiniz peki?
Cenk
Cenk
@Yusufturhag 235 45 18 ebatlarınız var. Bu ebatlarda 71 db yeterli sessizliktedir. Daha konforlu lastik istiyorsanız @bt dediği gibi Goodyear eagle f1 asymmetric 5 bakabilirsiniz. Peşinden Michelin Pilot Sport 4 ve Premium Contact 6 gelir. Bunlar güvenli sürüş sağlar, yol tutuş limitleri iyidir ama konfor bakımından asymmetric 5 ile Pilot Sport 4 bir tık daha iyidir.
Y
Yusufturhag
Valla hocam açıkçası kararsız kaldım ama heralde pc6 alacağım malum yol koşullarından dolayı fazla yumuşak bir lastik de almak istemiyorum anladığım kadarıyla en dengelisi pc6 bilmem katılır mısınız.
Cenk
Cenk
Bu lastiklerin hepsi üst seviyedir. Lastik piyasasının en iyileri. Haliyle hiç biri dayanıksız değildir. Sizin kullanım karakterinizi de beklentilerinizden az çok tahmin ettiğim için 3'ü de sizi pişman etmez. Bunlar yüksek performanslı lastikler olarak geçtiği için yumuşaklıktan kaynaklı özel bir sıkıntı çıkarmazlar. Yumuşak diye bilinen Michelin Ps4'ü arkadaşım 30 bin km'dir yanlayarak kullanıyor hala sağlam.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım