OTOPARK.COM | Sürücünün Adresi

bt
bt
Akaryakıt fiyatlarına ve vergilere bağlı
Samed M.
Samed M.
''Yeğenim mazot benzin ucuz olaydı millet araban inmezdi yavvv.'' diyen bir dayıya maruz kalmışsınız sanırım. Zaten başımıza ne geldiyse o dayılardan geldi.

Ne olacağını söyleyeyim hiçbir şey olmazdı. Zaten o seviyede olsak bilinçli bir toplum olurduk ve insanlar ihtiyacına hitap eden araçları alırdı, zaten bilinç olsa insanlar arabaları ego tatminine yarayan bir araç olarak görmezdi.
Samed M.
Samed M.
En büyük örnek gurbetçiler, benim çok akrabam var Avrupa'da, bilinçli olanlarından bir tanesi gücü A8 almaya yetecek olsa bile gidip Toyota Verso almıştı geniş bir mpv işimi görür deyip. He sıla yolu için A8L alıp geri döndüğünde koyacak yer bulamayan akrabalarım da var.
Berkin
Berkin
Ters teperdi, insanlar yine popüler olan araçlara binerlerdi. Araç fiyatıyla bitmiyor ki. Yıllık vergisi, bakımı, kazada çıkan masrafı vs. var.
Mt.Akina
Mt.Akina
zannetmiyorum, almanya'da canlı örneği mevcut işçisi-kamyon şöförü(aşağılamak için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın) A8 e BMW 7'ye Mercedes S'e biniyor.Öyle bir şey olsa ayağımızı yorganımıza göre uzatamaz abartırdık.Hacı yağı bol bulunca misali...
Kagan
Kagan
İnsanlar krediyle araba alıyor, hem de bmw mercedes falan başka bir şey söylemeye gerek yok.
Eminim saçma sapan kullanılan içinde benzin bile olmayan lüks arabalar görürdük.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım