İmza Kuralları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Berkin

Reis
Yönetici
Admin
7 Eyl 2016
4,055
3
15,290
5,720
26
Istanbul
Marka
Honda
Merhaba,

Forumda ki konu ve mesajların rahat okunabilmesi ve sitenin daha hızlı bir şekilde hizmet vermesi için imza kurallarıyla karşınızdayız. İmza kurallarına uymayanların imzaları silinecek ve kendilerine uyarı yollanacaktır. Lakin bu uyarının bir puanı olmayacağı için siteden yasaklanma durumu söz konusu değildir.

Ama imza kurallarına uymamakta inat eden üyelerimizin imza kullanım hakları ellerinden alınacaktır.

İmza Kuralları;

--> Resim Kuralları:

1) İmzaya sadece 1 adet resim eklenebilir.

2) İmzaya eklenecek resimlerin Türkiye tarafından hizmet verilen bir siteye yüklenmesi gerekmektedir. (Hızlı resim gibi)

3) İmzaya eklenecek resmin uzantısı .jpg olmak zorundadır. Boyutu 250 KB'ı geçmemelidir.

4) İmzaya eklenecek resmin genişliği 200 piksel, yüksekliği 150 piksel olmalıdır. Bu değer en boy oranı göz önüne alındığında sitemiz için uygun olan maksimum değerdir. Daha küçük boyutta resim ekleyebilirsiniz.

Not: Eklenen resimler artık siz daha yüksek çözünürlükte yükleseniz dahi artık otomatik olarak küçültülmektedir. İmzanıza eklediğiniz fotoğraflar imza düzenleme sayfasında orjinal çözünürlüğünde gözükecek, ancak imzanızı kaydettikten sonra site içerisinde ki konu ve mesajlarınızda düşürülmüş çözünürlüğünde gözükecektir.

5) Eklenilen resimlerin Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı olmaması, vahşet ve kan içermemesi, küfür, hakaret, el hareketi ve pornografik öğeler içermemesi gerekmektedir.

6) Resimlere forumdan olacak şekilde link eklenebilir.

---> Yazı Kuralları:

1) Forumumuzda kullanıcılara imza için 7 satır verilmiş olmasına karşın, kullanılabilecek satır sayısı kullanacağınız yazı puntosuna göre değişiklik göstermektedir.

-> 3 punto ile 4 satır
-> 4 punto ile 3 satır
-> 5 punto ile 2 satır

yazı yazabilirsiniz.

2) Yazılan yazıların Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı olmaması, küfür ve hakaret içermemesi, belli bir kişi veya kurum adına tahrik edici yazılar içermemesi, erotik yazılar olmaması, cep telefonu ve adres gibi özel bilgiler içermemesi gerekmektedir.

3) Bir mesaj imzaya alıntı edilemez.

4) Kendi blogunuz veya kişisel web siteniz imzanıza eklenemez. Bunun için https://otopark.com/forum/account/personal-details adresine giderek web sitenizi yazabilirsiniz.

5) Forum içerisinden konuların linklerini ekleyebilirsiniz. Maksimum link ekleme limiti 1'dir.

6) İmzanızda herhangi bir website veya ürün hakkında reklam amacı güdemezsiniz.

İmzaların Moderasyonu;

Yönetim ekibimiz gün boyunca inceleyeceği konu ve mesajlarda kurallara uygun olmayan imzalar hakkında işlem başlatacaktır. Lakin, siz değerli üyelerimizin de kurallara uygun olmayan imzaları şikayet etmenizi bekliyoruz. İmzası uygun olmayan kullanıcının herhangi bir konu veya mesajını "Uygunsuz imza" şeklinde sebep belirterek şikayet edebilirsiniz.

İmzaların Güncellenme Süresi;

Forumumuzda ki tüm üyelerin, imzalarını kurallardaki haliyle güncellemesi için 10 günleri vardır. 10 gün sonunda uygun olmayan imzalar kaldırılacak ve üyeye uyarı yollanacaktır.

İmza kurallarıda her zaman değişebilir ve değiştiği vakit üyelerin girip okuması zorunludur. Siteye giriş yapmış herkes imza ve forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayar.

Sorularınızı her zaman özel mesaj atarak sorabilirsiniz.

İyi günler dilerim,
Berkin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım