VW, ülkemizin en çok tercih edilen araçlarından olan vazgeçilmezimiz Passat'ın 30 milyonuncu üretimi banttan inmeyi başardı. Passat bu rakam ile Golf’ten sonra en çok üretilen markanın ikinci modeli oldu.
30-millionth-vw-passat-lead-image.jpg

Volkswagen, Passat modelini 3 ülkede, 10 farklı fabrikada, 100 ayrı pazar için üretiyor. otomobilin 30 milyonuncu üretimi ise 8. nesil makyajlı versiyonu. Otomobil Variant diye adlandırılan station wagon gövde tipine sahip, gri ve hibrit.
db2019al00728_medium.jpg

Emden Fabrikası Volkswagen Passat Üretimi 1978

Volkswagen CEO'su Ralf Brandstatter, “Passat, Volkswagen'in en önemli ve en başarılı otomobillerinden biri 46 yıl önceki lansmanından bu yana, 30 milyon müşteri Volkswagen'in bu aracına güveniyor” dedi. “Sonuç olarak Passat, dünyanın en büyüklerinden biri haline geldi; Bugün, Berlin, Sidney, Johannesburg veya San Francisco sokaklarında olduğu gibi Pekin'de de evlerde olabilen araba. Bugün Volkswagen'de sınıfının en büyük parçası olan bu başarılı modelden gurur duyuyoruz. ”

Passat'ın bu başarısında siyasilerimizin büyük rol oynadığını düşünüyorum, onların bu başarılarında yalnız bırakmayan saygıdeğer siyasi yetkililerimize birer plaketi hor görmezler umarım :D
Bonus :D
 
  • Beğeni
Tepkiler: Akın
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım