KAPALI 30k 42k arası en alınası en donanımlı araç : Megane2 HB

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berkay1234

Asfalt Kurutucu
1 Ağu 2018
312
74
645
evet arkadaşlar bu gün size megane2 den bahsedeceğim megane2 nin 3 türü vardır sedan sw ve hb dir en çok alınan sedandır sadece bagajı hb den büyük olması nedeniyle alınır ama hb de geniştir hb ile sedan arası fark nedir ? hb daha sportif ve daha hızlıdır megane2 teknolojiyle dolup taşan bir araçtır araçta ne ararsanız var konfor rahatlık teknoloji elektrohidrolik direksiyon bagaj hacmi araç içi bisürü bölmeler bardaklık yağmur sensörü otomatik far otomatik itlenme daha sayamadığım milyonlarca özellik var her serisi tutulur ama sw yi çok göremeyiz piyasada çğu sedan dır nedeni ise bagajdandır ama hb tutmuyor diye bişey yok sedanla neredeyse eşitler ben hb öneririm gerek tip olarak gerek hız olarak hb daha iyidir ve en iyilerden biri elektrohidrolik direksiyon bu direksiyon tipine pek raslanılmaz ama bu araçlarda bulunmaktadır elektrohidrolik direksiyon doğaya hidroliğe göre daha az zarar verir ve daha az yağ kullanır tam bir F/P ürünü daha ne olsun sol 2 ön çamurluk plastik oda kaza anında çok işe yarar korkmayın kırılmıyor araç çok sağlamdır en dolu modeli 1.5 dci dynemiq dur bende dizel var benzine göre daha iyi ve lpg ye göre bence alıcaksanız dizel alın bulursanız benzinlide güzel lpg yi ben sevmiyoru mseven için iyidir ve 1.5 expresson modelide doludur benimki 1.5 dci dynemiq sunfrof hariç en fulldür bence alınır ve para verilir hiç pişma n olmassınız geyik başlığında emre arkadaşımız deiya son 20 yılın en az arıza çıkaran 10 otomobilin arasına 1.5 dci dynemiq hb modeli bana göre verin alın pişman olmassınız gelip kötü yorumlar yapmayın mesela kronik sorun vb. demeyin yok ya yok kronik sorun bu pejo değil bana iyi yorumlar yapın kalp kırmayalım iyi günler...
 

berkay1234

Asfalt Kurutucu
1 Ağu 2018
312
74
645
bu arada fotoğraf atıyım
20cbd0f4-6df3-46ec-8c34-804284e69ed9.jpg
 

berkay1234

Asfalt Kurutucu
1 Ağu 2018
312
74
645
Megane 2'de kilitlenen direksiyon ve kazadan sonra sönmeyen hava yastığı. Bunların ikisi çevremdeki insanların başına gelen dümdüz arızalar ve kronik olduğu da söylenmişti zamanında.
ben yazımın sonunda belirtitğim gibi kronik sorun yok ben galeride çalışıyorum geçen kaza yapmış megane2 geldi hava yastıkları kapanmıştı o araca göre değişir yakının demekki
 

Ugur

Panpa
Destekçi
Beta Programı
10 Eyl 2016
2,295
6,325
4,270
.
Direksiyonu kilitlenen sıfırından beri akrabamızda ve o kadar çok sever ki arabasını garajdan dahi çıkarmaz. Özel sipariş ile gelen bir arabaydı. Hava yastığı meselesi de abimin arkadaşının babasının başına geldi, adam ölecekti az daha. Bayılmış ve çevredekiler kurtarmıştı.
 
  • Beğeni
Tepkiler: FurkanKarka
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım