4 Videoda 4 milyon+ yeni takipçi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İstanbullu

Panpa
8 Eyl 2016
7,345
10,782
4,770
İstanbul
Marka
Hyundai
Daha önce Muratabigf kanalı ile carviser bir video yapmıştı. Muratın uslubu, carviser gibi kurumsal bir insanı oldukca rencide edici. ben ilk izlediğimde Fahire yakıştıramamıştım. Sinan da böyle olmasını istiyonuz..

 
  • Beğeni
Tepkiler: 2jzihtiyar

Berkin

Reis
Yönetici
Admin
7 Eyl 2016
4,055
3
15,290
5,720
26
Istanbul
Marka
Honda
Arkadaşlar selam hafta sonu açılan videolardaki izlenme sayısının düşüşünden bahsedilmişti. Ben demiştim demeyi sevmiyorum ama 2 gün önce youtuberların öneminden bahsetmiştim ve doğan kabağı örnek göstermiştim ve işte youtuberlara meydan okudu şimdi enes batur, atakan, reymen vs. en az her video 1 milyona yakın izlenecek ve yeni takipçi kazanılacak otoparkın en başından beri buradayım tüm videoları izler paylaşır beğenirim ancak madem ki kurumsallığa gidildi bence sosyal medya ile ilgili bir sıkıntı var ya da sırf youtuberlar ile arada bir de olsa kontağa geçecek bir ekip lazım çünkü bu iş hybrid teknolojisi gibidir önceden ayak uyduran firmalar yükselir. Bu arada yalnış anlaşılmasın burası babamızın oğlunun yeri elbette değil ama biz Sinan Abiyi sevdiğimiz ve saydığımız için bazı noktalar da eksikleri söylemeliyiz ki sinan abiyi hep izleyebilelim . Bende pek sevmiyorum bu saydığım youtuberları ama burası artık kurumsal biryer isim vermiyorum ama youtuberları küçümseyip kendilerini bu formun ağababaları zanneden her konuda bilmişlik taslayan bir kaç kişi var.. bence artık otopark yeni bir vizyona girmeli..

Güzel tartışılabilecek bir konu olabilecek iken son cümleleriniz ile maalesef forumu karşınıza almışsınız.

Mecburen konunun kilidini kaldıramayacağım, çünkü bu tartışma uzayıp gidecektir. Elbette hepimiz OTOPARK'ın iyiliğini istiyoruz. Sonuç olarak biz bir topluluğuz ve bazı benzer görüşlere sahip olduğumuz için birlikteyiz. Kimsenin bir çıkarı yok bu işten :)

Sinan abi özellikle akşamlara doğru foruma uğruyor. Mutlaka okuyacaktır buraları. Herkese görüşleri için tekrardan teşekkür ediyorum.

Eğer OTOPARK'ın geleceğiyle alakalı görüşlerinizi iletmek isterseniz hali hazırda açık olan,

son zamanlardaki video izlenmelerinin düşük olması

konusuna yazabilirsiniz. Lakin saygıyı lütfen koruyalım. Polemik yapmayalım. O da kilitlenmesin. Biz konu kilitlemek istemiyoruz :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım