robertoasley

Düz Yol Gazcısı
7 Mar 2019
22
5
145
Merhaba, işe gidip gelmek için kullanacağım ve yıllık ortalama 25000km yapacağım bir otomobil bakıyorum. Fazla km yapacağım için dizel ve kmsi düşük bir araç olmasını istiyorum. Şu an elimdeki en güçlü seçenek 1.4 dizel motoruyla(manuel) Toyota Corolla olarak gözüküyor. Aracın manuel yada otomatik vites olmasının benim için pek bir önemi yok. Sorunsuz olması, az yakması ve birazcık dolu olması benim için önemli (geri görüş kamerasının bulunması, iyi güvenlik donanımları gibi). İlk başta fiesta, i20, clio gibi araçlara baktım fakat araçların içinin boyuma göre dar olması nedeniyle bu araçlardan vazgeçerek bir üst segmente yöneldim. Arabalardan çok fazla anlamadığım için bütçeme göre en iyi fiyat/performans derecesine sahip aracın hangisi olacağını seçmekte zorlanıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Toyota Corolla 1.4 Dizel Manuel için de yorumlarınızı bekliyorum.
 
  • Beğeni
Tepkiler: DouglasAdams

robertoasley

Düz Yol Gazcısı
7 Mar 2019
22
5
145
Zor hocam. O öyle lanet bir arızadır ki, yetkili servis bile sadece tespitini yapmak için 1 haftadan uzun süre arabanın bizde kalması gerekir der. Çünkü arızanın kendini göstermesi tamamen kafasına göre oluyor. Araba seyir halindeyken emp yemiş gibi elektriğe dair herşeyi kapatıyor. Motoru da kapatıyor, direksiyon da eps olduğu için sertleşiyor kalıyor öyle. Trafikte ölümcül olabilecek bir arıza yani.

Bu bilgi çok iyi oldu. Çok teşekkür ederim.

Araç çok güzel duruyor fakat yakıtı beni üzer hocam
 
  • Beğeni
Tepkiler: DouglasAdams ve bt
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım