ADAC Alman Otomobilciler Derneği Lastik Testi 2018

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,200
45,790
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Bu lastik testleri uzun kullanım sonuçlarını yansıtmıyor. Lastiği teste alıyorlar, gerekli koşullarda deneyip sonucu belgeliyorlar. 10-15-20 bin km sonra ne haldeler, nasıl performans sergiliyorlar hiç biri yok. Bir Allah'ın kulu bana normal versiyon Primacy 3'ün birinci gelmesini açıklayamaz. 2 set eskittim sıfır aracın üzerinde fabrikasyon olarak gelen, 10 bin km geçmeden bozuldu lastiğin hamuru her iki sette de. Kuru zeminde her virajda müthiş kafadan kayma yaşatıyor, yüksek hızlarda asfalt üzerinde yüzüyor. Daha bir çok kullanıcıdan da aynı geri bildirimleri aldım defalarca. Keza otopark'ın Mondeo testinde lastik yüzünden otomobilin yol tutuşu değerlendirilememişti. Belki de otopark test tarihi boyunca ilk kez böyle bir durum yaşanmıştı.

17.22'den itibaren rezilliği görebilirsiniz.
 
  • Beğeni
Tepkiler: furkan duman

Jeyan

Takipçi
9 Ocak 2019
1
0
10
Merhaba, Michelin Primacy 3 ve Continental Premium Contact 5 için dün 1600 TL fiyat aldım. Sizce hangisini almalıyım ? Ya da başka seçenekleri bakmalı mıyım? Teşekkürler.
 

Focuscu

Düz Yol Gazcısı
12 Ocak 2019
19
35
120
Antalya
Marka
Ford
Primacy 3 ü severdim hem çok konforluydu hem de güzel yol tutardı. 2 ay önce 4 lastiği de Pirelli cinturato p7 blue ile değiştirdim(205/55/R16). Hatta conti bayine gittim satan arkadaş çok övdü değerleri daha iyiydi contiden pirellileri aldım 1250 TL te kampanya ile. Şu ana kadar gözlemim ise primacy 3 e göre bir tık daha gürültülü ve konforsuz ama çok az bir fark. Yol tutuşunda ise ıslakta bariz daha iyi bana göre. Şu an için gayet memnunum bakalım ne kadar dayanacak.
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım