AÇIK Alfa Romeo 147 Q2 Titreme

btnsnmz

Batin Sonmez
Takipçi
12 Mar 2023
2
0
10
27
Bursa
Marka
Alfa Romeo
Merhabalar, aracımda gaza yüklendiğim hızlandığım sırada bir titreme oluyor ama daha çok tekleme gibi. Biraz araştırmadan sonra enjektor sistemi ya da alt takımdan olabileceği gibi bilgiler edindim. Ancak arabada devir kesmesi vb bir durum yok. Enjektorden olma ihtimali beni korkutuyor açıkcası. Şu an dede ziyareti için Bulgaristana geldim ve burada güvenebileceğim bir usta yok. Eger arıza enjektorlerden ise araçla uzun yol yapmamın her hangi bir sakıncası olur mu
 

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,022
7
51,356
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Ateşleme veya enjektörden olabilir. Arıza netleşirse araba asimetrik çalışmaya başlayacaktır. Bu şekilde uzun süre gitmeyin. Enjektörlerden ruhunu teslim edip işeyen olursa katalizör gibi daha yüksek masraflara yol açabilir.

Küçük bir ihtimal diferansiyel, volan vb. aktarma sorunu olabilir.

Yukarıda yazdıklarım gibi enjektör arızası varsa, sürekli bir hal almaması için dua edin. Eğer sürekli bir hal alırsa ne yaparsanız yapın uzun yola çıkmayın.
 

btnsnmz

Batin Sonmez
Takipçi
12 Mar 2023
2
0
10
27
Bursa
Marka
Alfa Romeo
Calismasini dinledim her hangi bir zamansiz calisma gibi bir durum yok peki bu yasadigim hatayi egr yapabilir mi aracim 200k km lere yakin
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım