Apaçilik mi, Estetik mi?

Toprak

Toprak
Faforitçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
6,824
26,080
5,720
Ankara
Marka
Skoda
Smoke Motion instagramda dün politech firması ile sorun yaşamıştı video-fotoğraflarına bir bakın derim. Bugün tinerle çıkarmaya çalışıyordu. Eski plastidipinden memnun olduğunu politechin plastidipinin çıkmadığı vs vs instagramda storyler silinmediyse bir bakın.

http://instagr.am/p/BwEU4zdlHxT/
Bu şey plastidipten farklı bi malzemeymiş galiba. Plastidip soyuluyo diye bunu aldık şimdi de çıkaramıyoruz falan demişti dün hikayelerde

Konu sahibi arkadaşın sorusuna gelirse de düz-normal plastidip yeterince kalın atılınca gayet kolay sökülüyor diye biliyorum. Boşa harcayacak para varsa denemekten kimseye zarar gelmez :D
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: planco ve hi-men

Bebebiskuvisi

Profesör
9 Eyl 2016
432
736
1,645
Ben yakışmayacağını düşünüyorum. Hatta orijinal jantlarınızı çok beğendim. Zaten içleri siyah boyalı galiba? Ben seviyorum öyle sanki siyah bir parçayı frezeleyip içinden metali çıkarmışlar gibi duruyor. Örnek verdiğiniz Kuga ve Giulietta’dakiler ise çok kollu oldukları için böyle yakışmış diye düşünüyorum. Plastidip yerine bir folyo kaplamayla deneyin isterseniz daha ucuz ve dönüşü kolay olur.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Kim? ve planco
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım