HABER ATV Challenge seyirciden tam not aldı

Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Özel yarış statüsünde düzenlenen “4×4 Dünyası ATV Challenge” yarışı yeni ikili kalkışlı formatıyla seyirciden tam not aldı.
Şile Yeşilvadi’de yapılan yarışta 30 sporcu kıyasıya mücadele verdi. Günün sonunda birincilik kupasını kaldıran isim yarışa Kuzey Kıbrıs’tan katılan Sona Singh oldu.
Geçtiğimiz yıllarda “Yeşilvadi ATV Cup” ismiyle düzenlenen heyecan dolu yarış, 5 yıl aradan sonra yeni ikili kalkışlı formatı ve “4×4 Dünyası ATV Challenge” ismiyle parkurlara geri döndü. 20 Nisan Cumartesi günü teknik kontrol ve sıralama turları yapıldı. 21 Nisan Pazar günü teknik kontrolden geçmiş tüm yarışmacılar saat 10:00’da ilk startlarını aldılar. Start listesi bir gün önce sıralama turlarında yapılan zamanlara göre belirlendi. Yarışçılar, en iyi zamanı yapanlardan başlamak üzere kategori ayrımı yapılmadan liste sırasına göre 2’li eşleşme ile parkura çıktılar ve ikişer tur attılar. Bu seanslar gün boyunca toplam 3 yarış olacak şekilde devam etti...

Okumaya devam et...
 
Son düzenleme:
D

Drift Sezonu İstanbul’da Başlıyor - OTOPARK.COM

Ziyaretçi
[…] Apex Masters Türkiye Drift Şampiyonası’nın ilk yarışı Drift Otomobil Sporları Kulübü tarafından 28 Nisan Pazar günü İstanbul […]
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım