ikaanbozkurt

Profesör
20 Eyl 2016
122
249
1,435
2017 yazında gidip araç sürmeden dönmüştüm. Pişman mıyım bilmiyorum :) Çünkü oradaki kiralama şirketleri ile görüştüğümde bir kaza anında ciddi maliyet olduğunu söylediler. BRZ kiralamak sigortasıyla beraber 750euroyu buluyordu ve kaza anında 1 bariyer bölümünün 2000euro olması, pist kapanırsa kapalı kaldığı sürenin biletleri, çekici ücreti vs. derken vazgeçmiştim :)

1-2 kere gidip vakit geçirdim. Arkadaki toprak otoparkta beğendiğim arabaların sahipleriyle muhabbetim oldu. İngiltereden mx-5 ile gelen elemanla baya muhabbet dönmüştü. Neyse ben piste dönüyorum diyerek yanımdan ayrıldı...

2 kere ünlü kazaların çekildiği virajın olduğu yere gittim. Avrupa'ya ne zaman bi daha yolum düşer bilmiyorum ama ilk fırsatta tekrar gideceğim güzel bir ortam.

Pist sticker'ını almıştım hala evde duruyor lancer'a takmaya kıyamadım. mx-5 filan alırsam ona takarım :)
 

RYAN7R

Özg
Panpa
7 Eyl 2016
4,159
1
8,086
4,820
28
Ankara
Marka
Yok
Epey şanslısınız geçen hafta bir ara kar bile atıştırdı ama bu haftasonu hava harika bu taraflarda. İyi eğlenmeler Liège'e geçip waffle falan yersiniz

Lan bu şimdi mi söylenir :D Deli gibi waffle cı aradım yoktu, neyse, daha önce Belçika’da waffle yemiştim :)
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: kaanc5

RYAN7R

Özg
Panpa
7 Eyl 2016
4,159
1
8,086
4,820
28
Ankara
Marka
Yok
Arkadaşlar video işi için biraz bekleteceğim, peki videoları nasıl yapacağım? Biraz edit programında kendimi geliştireceğim. Şöyle, ekranda kayıt ettiğimiz videoları oynatıp kendimi sağ alta yerleştirip videolara sesli yorum yapacağım. Ayrı bölüm bölüm ayıracağım. Öyle yaparsak hem sizle sohbet edermiş gibi olacağım hem de daha çok bilgi verebileceğim. Bu hafta hazırlamam zor gibi gözüküyor. Biraz sabırlı olun, bütün detayları vereceğim :)
 

RYAN7R

Özg
Panpa
7 Eyl 2016
4,159
1
8,086
4,820
28
Ankara
Marka
Yok
Beyler, bu arada kesin unuturum diye yazmak istedim. Bir restauranta pizza yemeye gitmiştik, sahibiyle muhabbet ettik. Sonrasında, benim de İstanbul’dan arkadaşlarım var arka masanızda oturuyor dedi. Tanıştırdı bizi, siz ne için burdasınız dedik, bizim küçük bir garajımız var dedi adam, adı ne dedik, tok sport diyince gözler büyüdü tabi bizim :) neyse adam baktık mütevazi takılmak istiyor, afiyet olsun dedik gittik :)
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım