Borusan'dan Aldığı Aracı Ayıplı Olduğu İçin Yakıp Çekici İle Gezdirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bedirhan

Reis
Yönetici
Admin
Destekçi
6,326
27
Bende geçen Avcılar'da rastlamıştım ama fotoğrafını çekemediğim için konuyu açamadım.
Bu araç çekici üstünde sürekli Avcılar Borusan Oto etrafından geziyordu sanırım ayıplı bir araç satmış servis ve bir Türkiye klasiği olarak yaptıkları hatayı büyük ihtimalle kazık bir fatura ile kullanıcıya ödetmeye çalıştılar. Bir de sanırım aracı yakmış en son..

Var mıdır bu konuda fikri olan?
Alıştık artık servis rezaletlerine yani pek şaşırmıyoruz artık yazık günah hayalimizdeki araçlar bunlar.
IMG-20170202-WA0009.jpg
IMG-20170202-WA0010.jpg
IMG-20170202-WA0013.jpg
IMG-20170202-WA0011.jpg

Hiç şaşırmadım, burası Türkiye ne bekliyorsunuz? Hakkın hukuğun olmadığı yerde firma istediğini yapıyor işte. Halbuki kanun gerçekten kanun olsa, çıksalar mahkemeye, firmaya yüklü ceza verilse ne otomobil firmaları böyle hareket edebilir, ne de vatandaş tepkisini göstermek için arabasını yakar.

Hiç şaşırmadım, burası Türkiye ne bekliyorsunuz? Hakkın hukuğun olmadığı yerde firma istediğini yapıyor işte. Halbuki kanun gerçekten kanun olsa, çıksalar mahkemeye, firmaya yüklü ceza verilse ne otomobil firmaları böyle hareket edebilir, ne de vatandaş tepkisini göstermek için arabasını yakar.
Dünya'da otomobil üreticeleri nedense çok korunuyorlar millet Ferrarisini filan parçalatıyordu

Dua edin de Borusan adamı mahkemeye vermesin. Adını vermeyeyim buna benzer bir durumda firma tehdit etmişti müşterisini.

Ayıbı gizlenerek tarafımıza satılmıştır, tespit olunca da protesto amaçlı yakılmıştır diyor. Şimdi bu araç sıfır değil, 2.el olarak satılmış. Alıcı gereken ekspertizi yaptırdıysa, aracı almadan evvel ikna olduysa ve satış gerçekleştirildiyse Borusan Oto'yu nasıl suçlayacak anlayamadım. Araçtaki ayıbı ve içeriğini bilemiyoruz, fakat bizde böyle bir şey yoktu aldıktan sonra olmuş derse firma ne olacak ? İçeriğini bilen var mı mevzunun ?

Son düzenleme:
Ayıbı gizlenerek tarafımıza satılmıştır, tespit olunca da protesto amaçlı yakılmıştır diyor. Şimdi bu araç sıfır değil, 2.el olarak satılmış. Alıcı gereken ekspertizi yaptırdıysa, aracı almadan evvel ikna olduysa ve satış gerçekleştirildiyse Borusa Oto'yu nasıl suçlayacak anlayamadım. Araçtaki ayıbı ve içeriğini bilemiyoruz, fakat bizde böyle bir şey yoktu aldıktan sonra olmuş derse firma ne olacak ? İçeriğini bilen var mı mevzunun ?
Bmw 2.el araçlarda garanti veriyor kendileri rapor sunuyorlar

Ayıbı gizlenerek tarafımıza satılmıştır, tespit olunca da protesto amaçlı yakılmıştır diyor. Şimdi bu araç sıfır değil, 2.el olarak satılmış. Alıcı gereken ekspertizi yaptırdıysa, aracı almadan evvel ikna olduysa ve satış gerçekleştirildiyse Borusa Oto'yu nasıl suçlayacak anlayamadım. Araçtaki ayıbı ve içeriğini bilemiyoruz, fakat bizde böyle bir şey yoktu aldıktan sonra olmuş derse firma ne olacak ? İçeriğini bilen var mı mevzunun ?
İşte sorun orada olabilir.
Adamlar araca atıyorum boyasız kazasız falan demiştir yalandan bi ekspertiz raporu almışlardır sonrada bu adama satmış olabilirler.
Dediğin gibi içeriğini bilmiyoruz olayın ama böyle bi olay varsa normaldir böyle davranması

Bmw 2.el araçlarda garanti veriyor kendileri rapor sunuyorlar
Tamam garantiyi verdin, dedin ki bizim aracımızda bir sorun yok biz size çiçek gibi 2.el araç veriyoruz. Müşteri de anladı, ikna oldu ve satın aldı. Daha sonra belli bir süre kullanımla birlikte araçta problem çıktı. Borusan demeyecek mi biz size çiçek gibi araç verdik, siz bir şey yapmışsınızdır diye. Yani ayıbın içeriğini bilemediğimiz için ucu çok açık.

İşte sorun orada olabilir.
Adamlar araca atıyorum boyasız kazasız falan demiştir yalandan bi ekspertiz raporu almışlardır sonrada bu adama satmış olabilirler.
Dediğin gibi içeriğini bilmiyoruz olayın ama böyle bi olay varsa normaldir böyle davranması
Firmanın böyle bir durumda yaptığı zaten şerefsizlik de, gidip kendin de ekspertiz ettirmen gerekiyor. Öyle firmanın verdiği rapora göre olmaz bu iş sadece. Keşke şu işin içeriğini öğrenebilsek merak ettim gerçekten.

Tamam garantiyi verdin, dedin ki bizim aracımızda bir sorun yok biz size çiçek gibi 2.el araç veriyoruz. Müşteri de anladı, ikna oldu ve satın aldı. Daha sonra belli bir süre kullanımla birlikte araçta problem çıktı. Borusan demeyecek mi biz size çiçek gibi araç verdik, siz bir şey yapmışsınızdır diye. Yani ayıbın içeriğini bilemediğimiz için ucu çok açık.
Ayıp ne onu bilsek daha rahat konuşuruz motorun bloğumu çatlaktı yoksa boyalı mıydı aktarım organlarında mı hata vardı bilemiyoruz bulan varsa paylaşsın bize burada

Ayıp ne onu bilsek daha rahat konuşuruz motorun bloğumu çatlaktı yoksa boyalı mıydı aktarım organlarında mı hata vardı bilemiyoruz bulan varsa paylaşsın bize burada
Ben de tam olarak bundan bahsediyorum. Ayıbı gizlenerek satılmıştır diyor müşteri ama belki ortada hiç ayıp yoktu, belki kendi kullanımından kaynaklı yahut başka sebepten bir sorun oluştu ve fark edemediği için Borusan ayıplı araba sattı dedi. Sonuçta istediği yere istediği kadar ekspertiz ettirme hakkı var müşterinin. Adamın astığı pankart pek bilgi vermediği için, şirketlerin ne kadar şerefsizlik yaptıklarını bilsek de, vay şerefsiz Borusan diyemiyorum. Bakarsın bu mevzunun içeriğini bilen çıkar da yorum atar.

Son düzenleme:
Ben de tam olarak bundan bahsediyorum. Ayıbı gizlenerek satılmıştır diyor müşteri ama belki ortada hiç ayıp yoktu, belki kendi kullanımından kaynaklı bir sorun oluştu ve fark edemediği için Borusan ayıplı araba sattı dedi. Adamın astığı pankart pek bilgi vermediği için, şirketlerin ne kadar şerefsizlik yaptıklarını bilsek de, vay şerefsiz Borusan diyemiyorum. Bakarsın bu mevzunun içeriğini bilen çıkar da yorum atar.
Bende çok merak ediyorum ama ufak bir şey olmadığı kesin yoksa durduk yere bu kadar büyüyecek bir şey yaşanmazdı bence.

Şu an araştırıyorum sayfalarda videosu olduğu söyleniyor bulabilirsem sizinle paylaşacağım.

Bende çok merak ediyorum ama ufak bir şey olmadığı kesin yoksa durduk yere bu kadar büyüyecek bir şey yaşanmazdı bence.

Şu an araştırıyorum sayfalarda videosu olduğu söyleniyor bulabilirsem sizinle paylaşacağım.
Adam zaten muhtemelen haklıdır da mevzunun içeriğini o pankarttan anlayamadığımız için, içeriğini bilmediğim konuda hemen dalıp vay şerefsiz borusan diyemedim açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...