C segmenti sedan kapismasi

En iyi C segmenti


  • Kullanılan toplam oy
    216
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dreamer

Profesör
Beta Programı
8 Eyl 2016
610
695
1,770
a
Marka
Yok
C sınıfı bir sedan seçecek olsam Focus'u seçerdim. Her yönüyle değerlendirmek lazım sadece tasarıma bakmamak lazım.
 
  • Beğeni
Tepkiler: inzfatih

mbaykal26

Düz Yol Gazcısı
1 Ocak 2018
4
2
245
Araç seçiminde tasarım/estetistik, güvenilirlik/sorunsuzluk, güvenlik, piyasa yaygınlığı, servis kalitesi/ağı, performans/yakıt tüketimi, mtv, boyut ve ayırılan bütçe belirleyici olur. Haliyle en iyi C segmenti deniyorsa çok genel bir ifade olduğundan dolayı olayı çok boyutlu düşünmekte fayda var. Haliyle birinci gözüken Mazda 3 bence ilk 5'e zor girer, Eskişehir gibi bir milyona yakın nüfusu olan şehirlerde bayisi/servisi olmayan bir markanın modeli. Focus ile aynı/benzer bir platforma sahip olduğu için çok farklı olması beklenemez. Mazda 3 dışındaki diğer modeller yukarda saydığım parametrelere göre alınması daha mantıklı modeller. Tabi bunlara yeni Civic'i de eklemek gerekir.
 
Son düzenleme:

OmerFarukG

Elit Apaçi
24 Eki 2016
79
25
970
Şıklarda yok ama c segmenti dendiğinde aklıma Honda Civic'ten başka bir araç gelmiyor. 2018 Civic Sedan'a baktım az önce dış tasarımı çok değişik ve sportif olmuş. Seçenekler arasında olsaydı ankette açık ara önde giderdi eminim.
 

ahmet.kocak

Profesör
18 Mar 2017
280
268
1,445
38
ankara
Marka
Kia
Ben de Mazda 3 işaretledim ama arabaya binmedim bile :) Diğerleri çok sıradan geliyor ama yolda kırmızı Mazda 3 görünce neymiş bu diye bakıyorum hep. Çok tarz bir araba.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım