KAPALI Chevrolet Cruze 1.6 Alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mehmethakantarhan

Profesör
11 Eyl 2016
652
1,139
2,270
Parasına göre güzel araç donanım ve güvenlik gayet güzel.

LPG kiti ve montaj kalitesi iyiyse hiç sorun yok ama takılan LPG kiti ve montajı iyi değilse sanayi ye fazla ugrarsin.motoru LPG ye çok hassas ve montajda dikkat edilmesi gereken ufak ama önemli noktalar var.

Hatta atmosferik motora yazılım falan işe yaramaz ama bu araca pecochip diye bir firma var inanılmaz güzel sonuçlar çıkarıyor yaptıranlar çok memnun.

Sonuç; ben olsam LPG hiç takilmamis olanı alırdım ,fazla bineceksem güvenilen ve aracı tanıyan bir yere LPG montajı yaptirirdim.
 
  • Beğeni
Tepkiler: rosel

wtccruze

Senkromeççi
10 Haz 2018
3
3
95
Marka
Chevrolet
2015 yılından beri cruze sahibiyim şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım normal bakımları haricinde sanayiye hiç uğramadım.Ben tavsiye ederim fiyatına göre sunduğu konfor ve güvenlik gayet güzel.Piyasası da eskiye göre çok daha canlı, son sahibi olursun diyenleri anlamıyorum.Aracı ilana koyduğumda bir kaç saat içinde onlarca mesaj geldi bir çok takas ve teklifde bulunuldu ve çok ciddi alıcılar çıktı mutlaka aracı görmek istiyoruz gelip bakalım diyenler oldu.Piyasası yok son sahibi olursun muhabbetine bu yüzden inanmıyorum.Cruze sahibi olmamış arkadaşların kuruntusu bu.Herşeyiyle standart bir araç, aynı şasi aynı motor astra da da mevcut fakat kimse astra j hakkında böyle konuşmuyor herkes marka algısına takılıyor.Aile aracı olarak uzun süre kullanılabilecek bir araç cruze ve lpg ile yakıtı ideal seviyede, üzmüyor cebinizi.En iyisi bir cruze sahibi ile görüşün aracın başında konuşun ve test edin kullanın ondan sonra karar verin.
 

tequila

Profesör
12 Kas 2017
1,452
841
1,920
euro ncap çarpışma testi ilginç bir şekilde 5 yıldız lpg ile kullanmak için çelik sübap takılıyor diye biliyırum
 

Onemanband

Fatih
Panpa
8 Eyl 2016
1,138
1
3,136
3,770
İstanbul
Marka
Skoda
Son sahip olayını gerçekten ciddi söylüyor olamazlar sanırım. ben kısa bir süre 2.0litre dizel otomatik versiyonunun ilanlarını takip ettim. çoğu sattığım golften daha kısa sürede satıldı.

Bana daha çok piyasası olan bir araçmış gibi geliyor. Tabi bu kadar kesin bir dille yazıldığına göre tanınan son sahipler vardır herhalde, bir şey diyemiycem şimdi.
 

LiveForSpeed

Profesör
30 Ocak 2017
292
437
1,395
Kocaeli
Marka
Volkswagen
Ben uzunca bir süre araştırdım 1.6 LPG otomatik cruze'ları. İkinci eli gayet satılıyor takip ettiğim ilanlar çok durmuyor malum sitede.
1.6 Motorların iki versiyonu var. Biri 113 hp diğeri 124 hp. 2011 ve sonrasında 124 hplik model kullanılıyor , daha atik daha az tükettiği söyleniyor ve bu modeller daha donanımlı.LPG konusuna gelince, hiç tüp takılmamış bir araç alıp profesyonel yerlerde tüp taktırmak daha cazip. BRC öneriliyor sanırım yaklaşık 3.000TL. Subap konusuna gelince, yine lpg ayarları ve montajı doğru yapılmışsa ortalama 60-70bin km magnezyum subaplar götürüyor. Daha sonra mecbur çelik subap takılacak kaçınılmaz son. Bu işlemde yaklaşık 1500TL. Birde bu motorlarda yağlı egzantrik dişlisi denilen bir parça var. Yağ değişimleri zamanında yapılmazsa bozuluyor. Ayrıca kronik sanırım yağ soğutucusu değiştirmek gerekebilir. Otomatik vitesi problemsiz tork konvertörlü 6 ileri japon üretimi. Ülkemizde pek dikkat edilmeyen şanzıman yağı değişimlerininde zamanında yapılması önemli (otm. şanzıman için). Süspansiyonları biraz sert karakterli. Yol tutuşundan herkes memnun, sürüşünün yormadığı söyleniyor. Parçası internet fiyatlarına göre pahalı değil normal düzeylerde. Aracın boş modeli (2010+) comfortline seviyesinde.

Bence alınabilir. 60-70bin kmde 2011-12 temiz cruzelar 45bin civarı. Parasının hakkını sonuna kadar verir.
 
  • Beğeni
Tepkiler: lozlevent ve bt
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım