Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Karbon nötr hedefine ulaşmak için çevre dostu kalkınma modelini benimseyen Çinli otomotiv üreticisi Chery, çevre dostu ve düşük karbonlu kalkınmaya öncelik verdiği çalışmalarıyla ödüllendirildi.  
Üretim modellerini “çevreci” hale getirmek için çalışmalarına hız veren otomotiv sektörü, çevre dostu ve düşük karbonlu kalkınmaya öncelik vermeye başladı. Sektörün önde gelen oyuncularından Chery de bu alandaki çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Bu kapsamda Chery Group, bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Çin Şehirlerinin Kredi Sistemi İnşaatı Forumu – Çin Çift Karbon Hedefleri için ESG Uygulama ve Geliştirme Temalı forumda yeni bir ödülün sahibi oldu. “Çevre Dostu Bir Sanayi Zinciri İnşa Etmek ve Planını Oluşturmak” çalışmalarıyla Chery Group, “Xinhua Credit Jinlan Cup” tarafından “Önde gelen karbon zirvesi ve karbon nötralizasyon projesi” unvanına layık görüldü.
Chery’den toplum yararına girişimler
Bu, Chery’nin “Çift Karbon” girişiminin bir kez daha kabul gördüğünü ve Çinli...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım