Edd China, Tamirat-Tadilat’tan ayrıldığını açıkladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Edd China artık Tamirat-Tadilat’ta değil…

Bir süredir söylentileri duyulan haber, Edd China‘nın kendi ağzından doğrulandı.

Tamirat-Tadilat (Wheeler Dealers) programının yapımcılığını Amerikalı “Velocity” firmasının üstlenmesiyle birlikte stüdyo Amerika’ya taşınmıştı. Yeni sezondan önce şirket yönetimi, programı mevcut formatıyla sürdürmenin “çok zor” ve “pahalı” olduğunu ileri sürerek formatta değişikliğe gitmek istemiş. Detayları bilemiyoruz ancak formatta yapılmak istenen değişiklikler Edd China‘nın pek hoşuna gitmemişe benziyor ki programdan ayrılma kararı almış.

Bize göre projenin “zor” ve “pahalı” olması kısmı bahane gibi görünüyor. İzlediğimiz son sezonda Amerika’ya taşınmaları ile birlikte, programın eski havasından uzaklaştığını hissediyorduk. Velocity muhtemelen programı daha da “Amerikanlaştırmak” yani “sulandırmak” istedi. Tamirat sırasında “düzmece” sorunlar çıkması ve “son dakika” çözülmesi gibi pek çok Amerikan belgeselinde gördüğümüz dramatik oyunlar eklemek istediler belki de. Teknik bir adam olan Edd ise bu fikirden hoşlanmadı. Tabi bu sadece bir tahmin. Yeni sezonda, yeni ekiple ortaya çıkacak sonuç umarım bizi yanıltır.

Mike’ın yeni ortağı Ant Anstead
Daha önce OtoBelgesel.com’da da yayınladığımız “Araba Aşkına” (For the Love of Cars) belgesel serisinden hatırlayacağımız Ant Anstead, yeni sezon ile birlikte Mike Brewer‘ın yeni ortağı olacak.

Teknik bilgisi yanında efendiliği ile de bizlerin gönlünü kazanan Edd China, ayrılma açıklamasını yaptığı videoda, mevcut bir yapıya sonradan dahil olmanın zor olduğunu ve bu yüzden yerine gelecek olan Ant Anstead‘den desteklerimizi esirgemememizi rica ediyor; yine efendiliğini konuşturuyor.

Videonun sonunda Edd, bundan sonra kendi YouTube kanalı üzerinden devam edeceğini ekliyor. Ne tarz videolar olacağını göreceğiz.

Bakalım yeni sezonda Mike ve Ant nasıl bir iş çıkaracaklar…

Youtubede Edd china hesabına abone olmayı unutmayın bence.

Kaynak : http://www.otobelgesel.com/izle-tur...hina-tamirat-tadilattan-ayrildigini-acikladi/
 

OnurOkullu

Profesör
4 Eki 2016
153
364
1,585
İstanbul
Marka
BMW
Kesinlikle eskisi gibi olmayacak,zaten halihazırda bir sürü Amerikan klişeleriyle dolu araba programı var piyasada.İngiltere havasından çıktığı anda benim için bitti.
 

myk1905

Asfalt Kurutucu
22 Eyl 2016
35
17
595
31
İstanbul
Amerikalıların olayları gereksiz dramatize etmeleri gerçekten programları sıkıcı hale getiriyor. Saf ingiliz stili bence Wheeler Dealers ı izleten şeydi. Onu kaybederse izlemenin bir manası yok. Çünkü gerçekten o tarzda bir sürü amerikan yapımı var.
Edd reis arkandayız. Youtube den devam, napalım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım