sinan

Yönetici
Yönetici
Admin
8 Eyl 2016
417
4,115
4,095
37
İstanbul
 
Türk otomobil sporları, Eskişehir’de yeni bir tesise kavuşuyor. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) iş birliğiyle Kıravdan Mahallesi’ne otomobil sporları pisti yapacak. Odunpazarı Belediyesi’nde gerçekleşen protokol törenine Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, TOSFED Başkan Yardımcısı Onur Sürmeli ve TOSFED Genel Sekreteri Serhan Acar katıldı.
Protokol töreninde konuşan Başkan Kurt, bu protokolle Eskişehir’de yapacakları pist için ilk adımını attıklarını söyledi. Eskişehirli yarış severlere, sporseverlere hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Kurt, “Bu konuda bize destek olan Onur Sürmeli’ye ve TOSFED Başkanı ve Genel Sekreterine çok teşekkür ediyorum. Eskişehir’in iç turizmine de, dış turizmine de katkısı olacağına inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
TOSFED Başkan Yardımcısı Onur Sürmeli de, “Kendi memleketim Eskişehir’e Başkanımız Kazım Kurt’un önderliğinde uluslararası bir tesis kazandırmış olduk. Bu tesis, otomobil...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım