Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
%100 Elektrikli Fiat 500e,bu yıl da  ‘What Car? Elektrikli Otomobil Ödülleri’nde ‘En İyi Elektrikli Küçük Otomobil’ unvanını korudu.
İlk kez dünya yollarıyla buluştuğu 1957 yılından bu yana, otomobil dünyasının ikonik modelleri arasında yer alan Fiat 500’ün, yeni ve tamamen elektikli versiyonu 500e, ‘What Car?’ tarafından düzenlenen 2023 Elektrikli Otomobil Ödülleri’nde bir kez daha ‘En İyi Elektrikli Küçük Otomobil’ ödülünü alarak, üst üste üçüncü kez kategori birincisi oldu. Elektrikli 500e’nin iç ve dış tasarımındaki ayırt edici retro stilin yanı sıra, en son teknolojinin otomobile kusursuz entegrasyonu ile What Car? jürisini bu yıl da etkiledi. Jüri, Yeni 500e’nin tamamıyla şehir dostu bir otomobil olduğunu, dar sokaklarda kolaylık sağlayan manevra kabiliyetine ve eğlenceli sürüş karakterine sahip olduğunu vurguladı.
Mart ayından itibaren Türkiye’deki FIAT showroomlarındaki yerini alan 500e, teknolojik donanımları, gelişmiş bağlanabilirlik çözümleri ve hızlı şarj...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım