Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Tofaş Ar-Ge’de bir önceki ralli otomobilinin üzerinde geliştirilen versiyonu ile Rally 4 sınıfı ve önden iki çeker kategorisinde mücadele edecek.
Tofaş çatısı altındaki FIAT Motor Sporları, 14-16 Nisan tarihlerinde 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası ilk yarışı olarak gerçekleştirilecek Rally Bodrum’da yeni kadrosuyla yer almaya hazırlanıyor.
Yeni sezonda bayrağı, deneyimli pilot Fatih Kara’dan takımda 2016- 2019 yılları arasında yarışan Yiğit Timur devralacak. 2023 sezonunda Türkiye Ralli Şampiyonası’nda lansmanının yapıldığı günden bu yana “Türkiye’nin En Çok Tercih Edilen Otomobili” olan FIAT Egea’nın, Tofaş Ar-Ge’de bir önceki Egea ralli otomobilinin üzerinde geliştirilen versiyonu ile yarışacak olan fabrika takımı, yıl boyunca Rally 4 sınıfında ve önden iki çeker kategorisinde mücadele edecek.
Yeni Kadro Bodrum Rallisi’nde
Türkiye’nin göz bebeği Egea’nın Tofaş Ar-GE’de özel olarak geliştirilen versiyonu ile  sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade eden FIAT...


Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım