Fiesta Mk7.5 için Spor yay ve Spacer tavsiyesi

BorgaXxX

Panpa
29 Ocak 2017
443
1,436
2,645
Marka
Ford
Öncelikle iyi forumlar, kendi Fiestamı bir miktar alçaltmak ve bir miktar da olsa yolda rijite sağlamak için spor yay takmayı düşünüyorum. Eibach, KW, H&R, Vogtland gibi kaliteli bir marka takmak istiyorum. Fakat kafamda bir kaç soru var.
-Bu yaylar evrensel mi acaba ? En azından marka-model özelinde yayların boyutunun değiştiğini düşündüğüm için kendi aracım için Eibach'ın kendi sitesinden hangi modelini kullanabileceğimi araştırdım fakat bir sonuca ulaşamadım.
-30mm ya da 35mm yay taksam tümseklerde sürtme gibi bir sorun yaşar mıyım ?
-Yayla ilgili olarak son sorumda ben bu yayları nerede bulacağım :D hangi sitede denk gelsem hep stok yok. Amazon.de den getirtmeyi düşünüyorum sanırım tahmini %20 vergi ödemem gerekecek teslim edilirken.

Spacer içinde eğer amazon.de de güzel bir tuning firmasının spacerını bulabilirsem onu da yurtdışından getirtebilirim. Tercihimi uzun saplama gerektirmeyen 20mm spacerlardan yana kullanmayı planlıyorum.
 

MTZ

Mert Bozkurt
Panpa
13 Kas 2016
208
1,232
3,035
27
Istanbul
Marka
MINI
Yay için ST markasını önerebilirim , kw'ya ait bir marka ve h&r - eibach'a göre çok daha memnun kalmıştım. FT Tuning ile iletişime geçebilirsiniz yaylar için.

Spacer için de fg spacer veya the spacer ile görüşebilirsiniz aracınıza özel üretimini sağlayıp gönderirler ikisi de gayet iyi firmalar
 
  • Beğeni
Tepkiler: fujiwara
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım