Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Ford, olağanüstü ‘Built Wild’ arazi kabiliyetine, sağlam tasarıma ve her koşula uygun en yeni nesil teknolojiye sahip ikonik Bronco 4×4’ü Avrupalı müşteriler için satışa sundu.



Ford, efsanevi Amerikan modeli Bronco  4×4’ün yakında ilk kez seçili Avrupa pazarlarında siparişe sunulacağını duyurdu. Bronco, önümüzdeki dönemde Türkiye’de de SUV severler ile buluşturulacak.



Sınırlı sayıda satışa sunulan Bronco modelleri, her ikisi de 335 PS ve 563 Nm tork üreten 2,7 litrelik Ford EcoBoost V6 motorla çalışan, şehir içi kullanıma uygun Outer Banks ve ekstrem arazi koşullarında yüksek performans gösteren Badlands olacak. Outer Banks veya Badlands  spesifikasyonlarının her biri model serisine bağlı olarak araç üretim sayısı rozeti, neopren koltuk kılıfları, kapı saklama çantaları ve yumuşak malzemeli üst tente gibi benzersiz detaylar içerecek.



Mustang ruhundan ilham alıyor, ‘G.O.A.T’ modunu fazlasıyla hak ediyor



1966 tarihli orijinal modelin...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım