Golf 6 Amortisör Seçimi

Berkan

Berkan Önal
Takipçi
15 Mar 2021
1
0
10
27
İzmir
Marka
Volkswagen
Merhaba
2010 1.6 Benzinli Golf MK6 aracım var. aldığımda Coil vardı patladığı için normal yüksekliğine kaldırdık aracı. Amotisör olarak Optimal marka almıştık, helezonlarıda 2.el almıştım. ön taraf helezon+amortisör arka sadece helezon takıldı amortisörü orijinal. Aracın önü fazla yüksek kaldı neden olduğunu çözemedik. bende şimdi yaylardan olabileceğinden dolayı 3,5cm eibach marka yay almayı düşünüyorum. biraz kafasını düşürsün diye. Ancak geçen sene araca Optimal marka taktım diye pek içim rahat değil yumuşak sert bir amortisör değil ancak yan sanayi olduğu için değiştirmek istiyorum. 70 80 le virajdan çıkarken biraz yığılma oluyor araçta ondan mı bilemiyorum.
Sizce amortisörleri değiştirmeye gerek var mı ?
Yaylarla birlikte amortisörleri değiştireyim mi yoksa sıkıntı olmaz mı çok arada kaldım?
Benim için konfor önemli çok 100 150le viraja gireyim kafasında değilim İzmir de zaten yollar çok bozuk o yüzden konfor önemli.
İyi bir parçacı sitesinde Oem 390 tl ye ön amortisör var Monroe 436 tl Boge 600 Borsehung 500 600 civarında. Bu arada arka amortisörler orijinal ancak aracı aldığımda presli yaylarla kullanılıyordu patlama vs yok ama onlarında değişmesi gerekir mi ?
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım