KAPALI hangi arabayı alacağımı bilmiyorum!!!

sarikaya112

Senkromeççi
8 Ara 2018
1
2
95
Öncelikle herkese merhabalar...
Maksimum 55-60 bine kadar araba bakıyorum yeni evliyiz şimdilik daha iki kişiyiz ilk başlarda HB araba düşünüyordum ve alacağım araba da ilk arabam olacak en fazla 2-3 sene kullanmayı planlıyoruz ancak çevremdeki herkes ayrı bir fikir veriyor. Yok dizel alma benzin/LPG al yok dizel daha avantajlı yok siz daha yeni evlisiniz HB al yok bagajı büyük araç lazım sedan araba bak vs vs... Kafam iyice karıştı artık ama öncelikli olarak sedan ya da HB farketmez yakıt olarak beni üzmeyecek ve satarken de elimden kolayca çıkarabileceğim bir araç istiyorum Renaultun birçok modeli her ne kadar kolay satılsa yakıt olarak iyi olsa da tip olarak pek hoşuma gitmiyor. Bunu da göze alarak yardımlarınızı bekliyorum.
Hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum.
 

MehmetP55

Profesör
3 Kas 2018
707
559
1,220
Dizel yada lpg tercih meselesi az yakan turbo benzinli de olabilir burada yılda kaç km yaptığınızı yazarsaniz iyi olur ona göre de öneride bulunuruz önce km yi bilmek lazım
 
Son düzenleme:

bt

Takipçi
Destekçi
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,019
7
51,352
6,820
Kocaeli
Marka
Opel
Foruma hoşgeldiniz. Allah mesut etsin.
Elim bollaştığında bekar halimle i20 1.2 benzinli düşünüyorum. Ben bu arabayı ilk olarak tam da sizin profilinizdeki arkadaşlarımda tanımıştım. :)Yeni evli çift kendilerine almıştı. Performansı biraz yetersiz geliyormuş, onun dışında gayet memnunlar. Şimdi de çocukları yolda, bildiğim kadarıyla da satmayı düşünmüyorlar.
Yakıt tüketimi İstanbul şehir içinde 6.5 civarları. Yani dizel araçları aratmıyor. Piyasası zaten çok iyi. Yerli üretim ve her köşe başında görüyoruz.
 
  • Beğeni
Tepkiler: Iskender™
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım