Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Çinli otomotiv devi Chery’nin Nisan 2023’te Şangay Otomobil Fuarı’nda lansmanı yapılan yeni küresel markası JAECOO, yılın üçüncü çeyreğinden itibaren JAECOO 7 isimli SUV modelini satışa sunmaya hazırlanıyor.
Chery’nin yeni markası JAECOO’nun, kentli yaşamı benimseyen ancak arazi sürüşlerini de hedefleyenler için tasarladığı akıllı SUV’u JAECOO 7, 2023’ün üçüncü çeyreğinde dünya genelinde yollara çıkmaya hazırlanıyor. Arazi sürüşlerine uygun yapısına ek olarak ileri teknolojileri barındıran akıllı kabin özellikleriyle de dikkat çeken JAECOO 7, üstün güvenlik donanımları, verimli araç-insan arayüzleri ve konfor ekipmanlarıyla, sürüş deneyiminde tüm yolcuları memnun etmek üzere yola çıktı.
Her türlü yol koşulunda konfor, teknoloji ve güvenlik!
Chery’nin küresel Ar-Ge yatırımları ve deneyimi sonucunda nihai haline getirilen, “Akıllı Tüm Yollarda Sürüş Sistemi-ARDIS” ile donatılan JAECOO 7, farklı yol ve zemin koşullarına bu sistem sayesinde uyum sağlıyor. Aracın teknik...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım