AÇIK Kapısı değişmiş araç alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Tokatlı60

Hamza
Elit Apaçi
10 Haz 2021
129
57
785
22
İstanbul
Marka
Yok
Abiler bir C max var istediğim. Sol arka kapı değişmiş. Alırken neye dikkat etmeliyim? Exper de yan şasi de, alt takım da vb. bir şey varsa çıkar mı?
 

Bedirhan

Reis
Yönetici
Admin
Destekçi
8 Eyl 2016
6,278
21,696
5,320
26
Avcılar-Darıca
Sol ön kapı deyişen, sol alt marşibiyel hafif sürtme boya-düzletme, tavanın köşesine de cisim düşme kaynaklı lokal boya mevcut olup fiyatı uygun tutulmuştur aracımız emsalsizdir. Pasta kuaför tarafımızca yapılmış olup anlaşmalı çek senet organ için ulaşın.
...Zortingen Otomotiv... OtoYamyamlar Sitesi No:1


O sırada aracın başına gelenler:

Ve sonuç:

Velhasıl kelam sadece bir kapı değişmiştir diyip geçmemek iktiza eder, aracı detaylı ve mümkünse gerçek bir expertize sokman varsa iyi bir ustan ile bakman şart. İnsan sonuçta gözünden kaçırabilir şasesi işlemlidir görmez, o aracı tanımaz bilmediği kısımlardaki müdahaleleri orjinal sanar canın yanar. Kayıtlarını araştırmaktan başlayacaksın nerede yapılmış nasıl yapılmış peşinden usta ile ön inceleme ve exper. Alırken her noktasına dikkat edeceksin bu paralar kolay kazanılmıyor.

Sana şimdi burda bişey çıkmaz al geç diyemeyiz, senin nasıl bir cevap beklediğini bilemiyorum.
 

Cenk

Galatasaray
Beta Programı
8 Eyl 2016
18,233
45,835
6,820
Zonguldak
Marka
Ford
Kardeş yeni alacağın araç hayırlı olur umarım. Ama yanlış anlamazsan foruma ilk geldiğinden beri birçok konuda bize fikrimizi soruyorsun. İyi de yapıyorsun. Ama verdiğimiz cevapların hiçbirini umursamayıp doğru da yanlış da olsa kendi bildiğini yapıyorsun. Eğer gerçekten bizi dinleyeceksen yorum yapalım. Yok yine kendi bildiğini yapacaksan bizi de kendini de yorma.
 

Basri Amca

Panpa
Beta Programı
20 May 2018
2,280
3,907
4,070
İstanbul
Marka
Ford
Bence alınmaz, hani arka kapı bir de ön olsa olabilirdi. Arka kapı işi sıkıntılı.

Bi kapı değişen diye gider eksper yaparsın, alırsın ekspertiz satıcı ile anlaşır seni dolandırır. Tek kapı değişen gösterirler ama tavan mikron boya, marşpiyel şasi çamurlukta gitmiştir. Yok yok kesinlikle alınmaz !
 

racer

Sedat
Profesör
27 Eyl 2021
223
350
1,085
29
ankara
Marka
Ford
Arabayı güzel bir expert e gösterip içinize siniyorsa alabilirsiniz. Fakat trafiğin göz sağlığı için herkese ve o garip c max e bir iyilik yapın. Ve ona modifiye yapmayın hocam :D
 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım