HABER Lamborghini'den MIT ile ortak otomobil geliyor!

Alcantara

Batuhan KARALAR
Yönetim
Editör
7 Eyl 2016
1,052
1,185
2,570
27
İstanbul
Marka
Renault
Lüks spor otomobil üretici Lamborghini, “geleceğin süper spor otomobil vizyonu” adlı bir teaser yayınladı. İtalyan marka, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) ile ortak bir çalışma içerisinde olabilir!

Lamborghini ve MIT, geleceğin otomobillerine ışık tutacak

Muhtemelen konsept şeklinde duyulacak olan yeni model, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü ile ortak çalışmanın ürünü olacak. Massacusetts, son dönemde yüksek yoğunluklu lityum pil teknolojisi üzerinde çalışıyor ve konseptte bu teknoloji kullanılabilir. Böylece Lamborghini de son dönemde trend olan elektrik motorlu otomobil dönemine adım atmayı düşünebilir.

Adı belli olmayan konseptin gelecekte Aventador modelinin yerini alacağı da iddialar arasında yerini alıyor. Lamborghini’nin yeni konseptinin sergileneceği EmTech 2017 konferansı, 6-9 Kasım tarihleri arasında Cambridge medya laboratuvarında düzenlenecek.


Lamborghini will unveil its vision for the super sportscar of the future, in partnership with Massachusetts Institute of…

Posted by Lamborghini on Freitag, 3. November 2017

Read the whole post here.
 
Son düzenleme:
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım