Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
Anadolu Isuzu’nun pick-up pazarındaki iddialı temsilcisi Isuzu D-Max’in ön ızgara ve jant tasarımı, gücünü ve segmentindeki farkını daha iyi vurgulayacak biçimde yenilendi. 
Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, yeni ön ızgara ve jant tasarımı ile daha da dinamik ve güçlü bir yapıya kavuşan Isuzu D-Max pick-up modellerini Nisan ayında pazara sundu. Yenilenen ön ızgara ve yeni jant tasarımları, Isuzu D-Max’in üstün teknik özelliklerini ve dinamik karakterini daha iyi yansıtıyor.
Sahip olduğu güçlü tasarımı ve üstün donanım özellikleri ile pick-up sınıfında standartları yükselten Isuzu D-Max, Anadolu Isuzu tarafından dört farklı donanım seviyesinde ve yedi farklı versiyonda pazara sunuldu. Isuzu D-Max’in “V-Cross” ve “V-Joy” serileri hem şehir hem arazi koşullarında üstün sürüş konforu ve performansını birlikte sunuyor. Isuzu D-Max’in “V-Go” serisi donanım seviyesi temel iş gücü gereksinimi eksiksiz karşılayacak şekilde tasarlanırken, “V-Life” serisi ise iş...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım