Baris Inselel

Yönetim
Editör
8 Eyl 2016
2,170
624
1,920
 İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati’nin ikonik modeli GranTurismo, yeni nesliyle Türkiye’de satışa sunuldu.
İlk kez 1947 yılında dünya yollarına çıkan Maserati GranTurismo, tamamen yenilenmiş haliyle Türkiye’de satışa sunuldu. İlk neslinden günümüze, dört kişilik konfor ve sportifliği başarıyla birleştiren ikonik model, yeni nesliyle , hem geleneksel spor otomobil tutkunlarına hem de %100 elektrikli seçeneği ile yeni nesil otomobil severlere hitap ediyor. Yeni nesil GranTurismo, DNA’sına sadık kalarak; tasarım, konfor, sportif performans ve bağlanabilirlik çözümlerini bir arada sunuyor.
Maserati İnovasyon Laboratuvarı’nda geliştirilen ve Torino’daki Mirafiori Fabrikası’nda üretilen “yüzde 100 İtalyan” yeni GranTurismo’nun; Modena, Trofeo ve Folgore isimli üç farklı versiyonu bulunuyor. GranTurismo, güçlü içten yanmalı motora sahip versiyonuyla ve en yenilikçi ve yüzde 100 elektrikli çözümleriyle, bir spor otomobilin yüksek performansını uzun mesafe konforuyla...

Okumaya devam et...


 
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım